İnstagram takipçi sorunu

ardachrist

Gold Üye
Beyler aylar önce hesaba bot atmıştım yaklaşık 10k olması gerek botlar silindi sorun yok fakat
hesap gizlide olmasına rağmen takipçi sayım her gün değişiyor
botu attığmdan beri bir 1.4k bi 5k bi 6k hep böyle sayılarda takipçi sayım azalıp artıyor uzun süredir
düzeltmenin yolu var mıdır

dostum hesabın laga düşmüş dondur bir iki gün düzelir

r cano ben 1 sene yasadım onu kendı kendıne duzeldı 1 sene sonra

Senlik bir problem değil bot hesaplar lock ediliyor. Lock oluncada tüm takip ettikleri geçici olarak silinir. yani robot doğrulaması vs istiyor instagram
datanın sahibide muhtemelen ya manuel yada oto sistemle onarıyordur hesapları ve onarınca da takipler geli geliyor.

E tabi locktan çıkınca hesaplar tekrar işlem yapıyorlar ve yine lock düşüyor olabilir. Sonsuz döngüye girmiş kısaca :)

Senlik bir problem değil bot hesaplar lock ediliyor. Lock oluncada tüm takip ettikleri geçici olarak silinir. yani robot doğrulaması vs istiyor instagram
datanın sahibide muhtemelen ya manuel yada oto sistemle onarıyordur hesapları ve onarınca da takipler geli geliyor.

E tabi locktan çıkınca hesaplar tekrar işlem yapıyorlar ve yine lock düşüyor olabilir. Sonsuz döngüye girmiş kısaca :)
duzelmez mı

dostum hesabın laga düşmüş dondur bir iki gün düzelir
yok kanka duzelmedı denedım
r cano ben 1 sene yasadım onu kendı kendıne duzeldı 1 sene sonra
bendede 1 sene olmus olabılır hala aynı bok

duzelmez mı

yok kanka duzelmedı denedım

bendede 1 sene olmus olabılır hala aynı bok
o hesaplar locktan çıkınca yani takipçilerinde gözüktüğünde takipten çıkartman lazım tek tek anca öyle düzeltirsin
gizliye alsan bile hesabı onlar seni takip ediyor gözüküyorlar sadece kitlendiğinde hesaplar tüm takip ettiklerini geçici olarak silerler. Hesabı açınca geri gelir tüm takip ettikleri.

o hesaplar locktan çıkınca yani takipçilerinde gözüktüğünde takipten çıkartman lazım tek tek anca öyle düzeltirsin
gizliye alsan bile hesabı onlar seni takip ediyor gözüküyorlar sadece kitlendiğinde hesaplar tüm takip ettiklerini geçici olarak silerler. Hesabı açınca geri gelir tüm takip ettikleri.
kanka sıctık ozaman 10k sılınmez kı baska hıc bır yolu yok mu dıyosun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hesap laga uğramış düzeltmenin yolu vardır ama çok zor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim bildiğim yok dostum ama instagrama desteğe ulaşmaya çalış birisi hesabıma bot takipçi gönderidi vs de durumu anlat ancak onlar düzeltir
kanka bot takipçiyi kendisi atmış. İnstagram desteğe ulaşsa direk banlarlar hesabı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt