Froeiys111
Diamond Üye
arkadaşlar itemsatışta falan gördüm mavi tik methodu 2 dosya vs nasıl yapılıyor yapan veya bilgisi olan varmı?
instagramda zaten 10 lira değil mi kralarkadaşlar itemsatışta falan gördüm mavi tik methodu 2 dosya vs nasıl yapılıyor yapan veya bilgisi olan varmı?
baya bi hizmette varmış bu arada sınırsız gmail için olanına bakmıştım mavi tikte baya güzelmiş izlenme vs baya arttırıyorhe la banada lazım
sınırsız ve ücretsiz bide olay parası değilki eğer yol varsa 10 20 tane hesap açar mavi tik yapar viral videolar paylaşıp satarsıninstagramda zaten 10 lira değil mi kral
sınırsız ve ücretsiz bide olay parası değilki eğer yol varsa 10 20 tane hesap açar mavi tik yapar viral videolar paylaşıp satarsıninstagramda zaten 10 lira değil mi kral
ben 1 tlye alıyorduminstagramda zaten 10 lira değil mi kral
kanka bunları mavi tik olmadan da yapabilirsin illa mavi tik olmasına gerek yok kibaya bi hizmette varmış bu arada sınırsız gmail için olanına bakmıştım mavi tikte baya güzelmiş izlenme vs baya arttırıyor
sınırsız ve ücretsiz bide olay parası değilki eğer yol varsa 10 20 tane hesap açar mavi tik yapar viral videolar paylaşıp satarsın
sınırsız ve ücretsiz bide olay parası değilki eğer yol varsa 10 20 tane hesap açar mavi tik yapar viral videolar paylaşıp satarsın
sence daha mı kolay mavi tikli olmaktan hem mavi tik kendide önemli şuan min 250 tl aylık mavi tikkanka bunları mavi tik olmadan da yapabilirsin illa mavi tik olmasına gerek yok ki
item satışta gördüm bende sınırsız mail ve mavi tik methoduole biseymi varmis amk varsa aliyim hemen hesabima
heralde bi benimki gitti bende 12.50ye aldım 2 ay sonra gittiben bi ara 5 tlmi 10 tlmi ne almıstım