dikkat ediyoeum 3. banim oldu bu eski mesajlarimi sikayet ediyolar anlamiyorum eski mesajlardan yiyebilir myuim bankimseye seni sikicem gibi mesajlar atma mal yazma mesela instagramda birisine mesaj at orda şikayt et tuşuna bas orda çıkan ihlallerden raporlanabilecek bi hareket yapma mesela biri sana ben seni sikicem yazdıgında çıplaklık ve pronografiden raporlarsan mesaj banı yer
birine mal yazıyorsan attıgı fotografa gülersen zorbalıktan raporlarsa ban yersin çok dikkat etmen lazım arkadaşlarını iyi seçdikkat ediyoeum 3. banim oldu bu eski mesajlarimi sikayet ediyolar anlamiyorum
eskiden olan mesajlari silsem mesela arama kismine * yazsam mal yazsam ordakilerin hepsini silsem onune gecebilir miyimbirine mal yazıyorsan attıgı fotografa gülersen zorbalıktan raporlarsa ban yersin çok dikkat etmen lazım arkadaşlarını iyi seç
eski mesajlardan ban yemezsin hangi arkadaşınla konuştuktan sonra ban yedigini kontrol et onla arana mesafe koy çok chat yapmaeskiden olan mesajlari silsem mesela arama kismine * yazsam mal yazsam ordakilerin hepsini silsem onune gecebilir miyim
eski mesajlardan ban yemezsin hangi arkadaşınla konuştuktan sonra ban yedigini kontrol et onla arana mesafe koy çok chat yapma
1 2 gün kimseye yazma yine ban yersen eski mesajları silLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburda eski mesajlarida silin demisler
bir daha yersem herhalde hesap kapancak artik1 2 gün kimseye yazma yine ban yersen eski mesajları sil