Instagram HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3mree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3mree

Emre
Gold Üye
İyi forumlar, Instagram arama bölümünde ''geçmiş aramaları'' dahil temizlemeye rağmen örnek veriyorum ''C'' harfine bastığım halde direk geçmişte aradığım profilleri örnek olarak gösteriyor. Bunu tam olarak kökten nasıl temizleyebiliriz ? Profili engelleme vs. yapmadan

İyi forumlar, Instagram arama bölümünde ''geçmiş aramaları'' dahil temizlemeye rağmen örnek veriyorum ''C'' harfine bastığım halde direk geçmişte aradığım profilleri örnek olarak gösteriyor. Bunu tam olarak kökten nasıl temizleyebiliriz ? Profili engelleme vs. yapmadan
insta kaldır indir diyecemde o hesaba baglı

instagram hesabını dondur 24 saat sonra tekrar aktif et reset atılmış gibi oluyo denedim

onu bende yaşıyorum hocam, onu kaldırmanın bir yolu yok diye biliyorum. Instagramda direkt kullanıcı datana yerleştiriliyor. Çözüm olarak başka konularda defalarca arama yap. Ordaki eski şeylerin yerini o alır bir süre sonra. o şekilde çözebilirsin dostum.

Hesap Merkezi'nden Hesap Kaldırma yeri olacak, ordan hesabını dondur, 1-2 gün içerisinde tekrar aktif et çerezler ve veriler vb sıfırlanıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt