İnstagram Çalışan Güvenilir Takipçi Hilesi (Yeni gelecek bekleyiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz bir siteye yazışmalarımın da bulunduğu üç bin takipçili bir hesabımı kaptırmıştım. Hangi kriterlere dayanarak hesapları alıyorlar bilmiyorum ancak giriş yaparken şifremizi verdiğimiz için zorlandıklarını düşünmüyorum.

Bu tarz bir siteye yazışmalarımın da bulunduğu üç bin takipçili bir hesabımı kaptırmıştım. Hangi kriterlere dayanarak hesapları alıyorlar bilmiyorum ancak giriş yaparken şifremizi verdiğimiz için zorlandıklarını düşünmüyorum.
Dostum dediğim gibi ana hesabınızla giriş yapmayınız ve zaten yan hesabınızın kapanma olasılığı bulunuyor bundan dolayı girerken yan hesabınızla giriş yapıp sonrasında takipçi gönderebilirsiniz .

Site:

UYARI: Siteye girdiğinizde güvenilir değil der ise OperaGX ten giriş yapınız bunu demesinin sebebi girdiğiniz instagram hesabıyla başkalarını takip etmesi bunun dışında sorun yaratmaz aşağıda bahsettim zaten tekrar bahsediyorum BAN yiyeceğini göze aldığınız hesapla giriniz ve zaten takipçi gönderirken girdiğiniz hesaba değil istediğiniz hesaba gönderiyorsunuz.

Siteye giriyoruz ve bizim ana hesabımızla giriş yapmıyoruz lütfen dikkatlice dediklerimi yapın sonra hesabım neden kapandı demeyin ana hesabımız dışında ban yiyeceğini göze aldığımız hesaplarla siteye girip saatlik 35 takipçi 35 beğeni ve paylaşma gibi hileler bulunuyor tek yapmanız gereken hesap ismini yazıp takipçi yada diğer şeyleri göndermeniz, sonrasında sizin hesabınıza gelecektir ANİ DÜŞÜŞ YAŞANMAZ FAKAT TAKİPÇİ AZALABİLİR YAPMAYA DEVAM EDERSENİZ TAKİPÇİ DÜŞÜŞÜ BİLE GÖRÜLMEZ GİDEN TAKİPÇİLER ARTIK SİZİN İÇİN ÖNEMSİZ HALE GELİR. sadece 1 yan hesaptan yapsanız bile ana hesabınıza günde 3000 takipçi kasabilirsiniz her gün yaparsanız 1 ayda 30000 hatta başka hesaplardanda yaparsanız 200 bin takipçi bile olabilirsiniz iyi kullanımlar.

Siteye VPN ile giriş yapınız TurboVPN le girmenizi tavsiye ederim güvenilirdir fakat girdiğiniz hesaplardan başkalarını takip etmeye başlar bundan dolayı lütfen anahesabınızdan giriş yapmayınız. (ÖNEMLİ)

Yetkili arkadaşlar kontrol edip onay ÇALIŞIYOR tagı verirseniz sevinirim.

Link yenilendi şimdi yapabilirsiniz. Site güvenilir ve OPERAGX ten girmenizi istiyorum OperaGX in kendi vpni ile siteye girebilirsiniz, aynı zamanda telefonlarda TurboVPN de işe yarıyor. (ÖNEMLİ)

Yapılışı:

@L3G Abi bakarsın çalıştığını doğrulayıp Çalışıyor tagını verirsen sevinirim.

kardeşim sadece paralı sitelere karış. ücretsizlerde hesabın da çalınır. takipçiler de gider. youtube da izle videolar var. güzenilir takipçi yorum beğeni satıyorlar. hem de makul fiyata. mesela 300 like 9 krş falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt