- İletişim

Ya sik kadar yazı koymuşsun kim görsün amkgözlüğün kaç numara
Ya sik kadar yazı koymuşsun kim görsün amkgözlüğün kaç numara
dediğini tam olarak anlayamadım ama discordda bir hesabın halka açık bilgilerini çekmek için ya apiden id sorgulaman gerek veya id = username datası bağlaman gerek bota<@{id}>
{} bu parantezler olmadan id yerine sayi girersen chate kullanici bilgileri cikiyor, onu kullanarak bir sey yapabilirsin
dediğini tam olarak anlayamadım ama discordda bir hesabın halka açık bilgilerini çekmek için ya apiden id sorgulaman gerek veya id = username datası bağlaman gerek bota
Bahsettiğin şeyle uğraşmaya gerek yok zaten discord apisi ile istediğine ulaşabiliyorsun ancak bu botda usarname yazarsan sonuç alamazsın çünkü sadece api id ile aratmayı destekliyor.![]()
![]()
en sondaki 2 nin sagindaki boslugu sildigim anda kullaniciya donusuyor yazdigim metin, sunucuda olmasa bile
Bahsettiğin şeyle uğraşmaya gerek yok zaten discord apisi ile istediğine ulaşabiliyorsun ancak bu botda usarname yazarsan sonuç alamazsın çünkü sadece api id ile aratmayı destekliyor.
![]()
bune aq1 kjasdopfjkoğaskojğpdaskopğ insan html ile filan yaparLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
![]()
yazdiginiz kisinin ID sini, biosunu takipci sayisini getirir
ilerde gelistirmeyi dusunuyorum su anlik c++ bilgim bu kadar yetti, http request ve imgui ogrendim
adam C++ ile kendini deniyor , sence burdaki amaç Instagram için detaylı bir sorgu sistemi mi sanıyorsun?bune aq1 kjasdopfjkoğaskojğpdaskopğ insan html ile filan yapar
adam C++ ile kendini deniyor , sence burdaki amaç Instagram için detaylı bir sorgu sistemi mi sanıyorsun?
pp güzelmiş e.s tahmini ne zaman gönderi felan görme olan hali gelirboyle profil fotografini, attigi postlari resim olarak bi klasore atip hepsini oyle stocklama ozelligi falan eklemeyi dusunuyorum ama onun icin fstream kutuphanesini ogrenmem lazim galiba bakicam bos zamanimda ogrenmeye calisicam, update atarim yapabilirsem
valla bilmiyorum bende ne is gorur diye ama vatana millete hizmet sonucta isteyen kullanir isteyen kullanmaz isteyen api ye 1000 istek gonderip keyimin bitmesini saglar
adamsın kral benı engelleyen kızın pıroflıne bakacam sonundaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
![]()
yazdiginiz kisinin ID sini, biosunu takipci sayisini getirir
ilerde gelistirmeyi dusunuyorum su anlik c++ bilgim bu kadar yetti, http request ve imgui ogrendim