Eski hesaplarda şifre maili göndermiyor galiba onu göndermek içinElinize sağlık hocam ama anladığım kadarıyla eski tarihli hesapları kontrol edip maili varmı diye kontrol ediyor doğru mu anladım yoksa farklı bir şeymi bu
Eski hesaplarda şifre maili göndermiyor galiba onu göndermek içinElinize sağlık hocam ama anladığım kadarıyla eski tarihli hesapları kontrol edip maili varmı diye kontrol ediyor doğru mu anladım yoksa farklı bir şeymi bu
evet bu tool mantıgı buEski hesaplarda şifre maili göndermiyor galiba onu göndermek için
cmdden pythonu caliştir hangi libleri indir diyorsa onlari indir kanka dısarı cıkıyorum gelince bakarimçalıştıramadfım
Tooldan düşen hesapları mail pass halinemi getiriyor hocam aç kafayla anlayamadım2012 veya eski hesap cekenler icin password sender paylaşıyorum
yapamayanlar dc eklesin
Tool hesap düşürmüyorTooldan düşen hesapları mail pass halinemi getiriyor hocam aç kafayla anlayamadımaçıklarmısın ?
Süper hocam teşekkürlerTool hesap düşürmüyor
elinizde 2012 hesap varsa şifre sıfırlama bağlantısı atmıyorsa instagram üzerinden tool ile atabiliyorsunuz
yapılışını video çeksene2012 veya eski hesap cekenler icin password sender paylaşıyorum
yapamayanlar dc eklesin