İnsolense Spoof Sonrası Bilgisayar Çöp

Gördüm kral bedava her spooferda var bu zaten. Amacım sadece yazıyı umursamayıp spoof atmaya kalkacak kardeşlerim için biraz farkındalık yaratmak.

nıye yukselıyon sımdı sen bana bısey dedıkmı sana yasına verdım kardesım
Biraz mesaj geçmişine göz attım kral forumda baya boş takılıyorsun yararın yok birşeyin yok belki bilgilisindir bilemem fakat forumda varsa bile o bilgiliğini kullanmamışsın. Zaten guns.lol'e cg linkini koymandan kimin ettiği lafların yaşına verileceği belli.

Gördüm kral bedava her spooferda var bu zaten. Amacım sadece yazıyı umursamayıp spoof atmaya kalkacak kardeşlerim için.

Biraz mesaj geçmişine göz attım kral forumda baya boş takılıyorsun yararın yok birşeyin yok belki bilgilisindir bilemem fakat forumda varsa bile o bilgiliğini kullanmamışsın. Zaten guns.lol'e cg linkini koymandan kimin ettiği lafların yaşına verileceği belli.
guns lol görüntülenme konusu acmıstın la zamanında işsiz bide bana sallıyor

guns lol görüntülenme konusu acmıstın la zamanında işsiz bide bana sallıyor
Elimde bulunan görüntülenme botunu editleyip kullanabilecek kardeşlerimiz için CG'ye sundum. En azından yararlı birşey yapıyorum senin gibi forumda boş takılıp insanlara gereksiz ve boş yorumlar yapmıyorum.

Elimde bulunan görüntülenme botunu editleyip kullanabilecek kardeşlerimiz için CG'ye sundum. En azından yararlı birşey yapıyorum senin gibi forumda boş takılıp insanlara gereksiz ve boş yorumlar yapmıyorum.
tamam güzel kardeşim git bilgisayarına düzgün format atmayı öğren öyle yararlı şeyler yaparsın sen

tamam güzel kardeşim git bilgisayarına düzgün format atmayı öğren öyle yararlı şeyler yaparsın sen
Tamam güzel kardeşim git forumda boş yorumlar yapıp insanlara bir yararın olmayıp birde başkalarına sallamaya devam et.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt