- İletişim
Evet 5. seçenek ile yaptım. Onuda belirtecektim fakat unuttum5.seçeneği seçtinmi acaba ben 5. seçenek ile yapıyorum birşey olmuyor
Evet 5. seçenek ile yaptım. Onuda belirtecektim fakat unuttum5.seçeneği seçtinmi acaba ben 5. seçenek ile yapıyorum birşey olmuyor
nıye yukselıyon sımdı sen bana bısey dedıkmı sana yasına verdım kardesımAttım kral ayrıca diğer kullandığım spooferlerde benzer bir sorun hiç yaşamadım. Kısacası boş yapma .d
İnsolense ne la İnsolence degil mi o
Gördüm kral bedava her spooferda var bu zaten. Amacım sadece yazıyı umursamayıp spoof atmaya kalkacak kardeşlerim için biraz farkındalık yaratmak.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Biraz mesaj geçmişine göz attım kral forumda baya boş takılıyorsun yararın yok birşeyin yok belki bilgilisindir bilemem fakat forumda varsa bile o bilgiliğini kullanmamışsın. Zaten guns.lol'e cg linkini koymandan kimin ettiği lafların yaşına verileceği belli.nıye yukselıyon sımdı sen bana bısey dedıkmı sana yasına verdım kardesım
guns lol görüntülenme konusu acmıstın la zamanında işsiz bide bana sallıyorGördüm kral bedava her spooferda var bu zaten. Amacım sadece yazıyı umursamayıp spoof atmaya kalkacak kardeşlerim için.
Biraz mesaj geçmişine göz attım kral forumda baya boş takılıyorsun yararın yok birşeyin yok belki bilgilisindir bilemem fakat forumda varsa bile o bilgiliğini kullanmamışsın. Zaten guns.lol'e cg linkini koymandan kimin ettiği lafların yaşına verileceği belli.
Elimde bulunan görüntülenme botunu editleyip kullanabilecek kardeşlerimiz için CG'ye sundum. En azından yararlı birşey yapıyorum senin gibi forumda boş takılıp insanlara gereksiz ve boş yorumlar yapmıyorum.guns lol görüntülenme konusu acmıstın la zamanında işsiz bide bana sallıyor
tamam güzel kardeşim git bilgisayarına düzgün format atmayı öğren öyle yararlı şeyler yaparsın senElimde bulunan görüntülenme botunu editleyip kullanabilecek kardeşlerimiz için CG'ye sundum. En azından yararlı birşey yapıyorum senin gibi forumda boş takılıp insanlara gereksiz ve boş yorumlar yapmıyorum.
Tamam güzel kardeşim git forumda boş yorumlar yapıp insanlara bir yararın olmayıp birde başkalarına sallamaya devam et.tamam güzel kardeşim git bilgisayarına düzgün format atmayı öğren öyle yararlı şeyler yaparsın sen