İnjector Yapımı BAT

Kk benim istediğim direkt dll de secmicem mesajda vermicek sadece inject atıp kapancak.
craftrise inj için bir exe dosyam var istersen veriyim

battanda yapılabilir fakat exeye yönledirerek yapabilirim onun dışı bilmiyorum malesef dostum

bende loader src var verimmi
Kk valla bı at inceleyelim

Benim loaderımın burda ne işi var ?
Nerde canım

La b
tamam eğer bat olarak istiyorsa dosyaları indirecek linki setlesin
set "downloadLink=linkişte"
bi üstüne target folderları yazsın
set "targetFolder=C:\libraries"
set "targetFolder2=C:\Windows\LegitMan"
download linklerin altına
mkdir "%targetFolder%"
mkdir "%targetFolder2%"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink%', '%targetFolder%\lib.jar')"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink2%', '%targetFolder2%\inj.exe')"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink3%', '%targetFolder2%\anticheat.dll')"
timeout /t 5 /nobreak >nul
yapsın
set "targetFolder=C:libraries"
set "downloadLink="
set "downloadLink2="
set "downloadLink3="
mkdir "%targetFolder%"
mkdir "%targetFolder2%"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink%', '%targetFolder%\lib.jar')"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink2%', '%targetFolder2%\inj.exe')"
powershell -Command "(New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile('%downloadLink3%', '%targetFolder2%\anticheat.dll')"
cls
sonuç bu
en altınada
cd /d C:\Windows\LegitMan
inj.exe -n craftrise-x64.exe -i anticheat.dll
goto loaded
yaptığındada hile oluyo hepsini birleştirdiğimizde
set "targetFolder=C:libraries"
set "downloadLink="
set "downloadLink2="
set "downloadLink3="
mkdir "%targetFolder%"
mkdir "%targetFolder2%"
cls
echo %red%[ + ] %white%BlaBlaClient İnjekte Ediliyor...
cd /d C:\Windows\LegitMan
inj.exe -n craftrise-x64.exe -i anticheat.dll
goto loaded
en nihayetinde bat bu daha nsaıl anlatabilirim

algılamak kolay olmalı bence şu şeyi
La bu harbi shivass in loaderi ben işte inj.exe Yi kullanıyordum fakat calismiyor

Py PowerShell falanda olur cmd olmalı yani ama hiç bişey yazmicak acilip kapancak direk

Arkadaşlar. Anlamayanlar olmuş anlatıyorum. Benim shivass kardeşimizin kine benzer bir loaderim var ve .batch uzantılı bu sebepten start çektiğim zaman bat dosyasına boşluk gözüküp ana menüye tekrar atması için bir bat istedim. Bu bir arkadaşın attığı inj.exe Yi kullanıyordum fakat çalışmıyor ondan dolayı alternatif lazım

Son düzenleme:
selamlar belirttiğim exeye belirttiğim dll yi injectlicek bi bat dosyası yapabilcek varmı hiç bişey yazmasın kısa ve öz olsun açıcam ve injectlicek o kadar.

bu arada set ile değişken kullanarak yapabilirmisiniz atıyorum

set oyun=
set dll=

şeklinde
hocam batla olmazda console uygulaması yapabilirsin c# c++ ama c++ daha zor c#den başlayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt