iniuria csgo hilesi + csgo yeni seçkin alınmış 0 hesap

350 VERİYİM KEŞ

600 den düşük fiyat vermen lazım almaları için ya da hiç para kazanamazsın hilenin süresi erir gider ki 600 bile çok ikinci el 2 tane ürün satıyorsun 20 tl indiriyorsun

600 den düşük fiyat vermen lazım almaları için ya da hiç para kazanamazsın hilenin süresi erir gider
Bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Adam haklı 600tl den düşük fiyat vermen lazım. Kimse gelip almaz. 500TL ideal bir fiyat gibi

720TL ye satıyorsun

466+275 = 741TL

Yaklaşık 20 tl daha ekleyerek alabiliyorum.

Ayrıca alacak olan müşteriler şöyle düşünür "Ben neden bu adama güvenip 720tl vereyim? üstüne 20tl daha koyar kendim alırım" indirim yada pazarlık olur yazmışım
720TL ye satıyorsun

466+275 = 741TL

Yaklaşık 20 tl daha ekleyerek alabiliyorum.

Ayrıca alacak olan müşteriler şöyle düşünür "Ben neden bu adama güvenip 720tl vereyim? üstüne 20tl daha koyar kendim alırım"
indirim ve pazarlık olur yazmışım zaten fiyat çok gelirse konuşuruz düşürürm
600 den düşük fiyat vermen lazım almaları için ya da hiç para kazanamazsın hilenin süresi erir gider ki 600 bile çok ikinci el 2 tane ürün satıyorsun 20 tl indiriyorsun
10 tl ye veriyim kanka girek nası olur sana vermem ama
Bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Adam haklı 600tl den düşük fiyat vermen lazım. Kimse gelip almaz. 500TL ideal bir fiyat gibi
seçkin fiyatına veriyim direk

indirim ve pazarlık olur yazmışım zaten fiyat çok gelirse konuşuruz düşürürm

10 tl ye veriyim kanka girek nası olur sana vermem ama

seçkin fiyatına veriyim direk
Olum burda adamlar 2 bin tl yatırılmış valorant hesaplarına 700 800 tl para istiyor hala utanmadan kendi yazdığın şeyi savunuyorsun 720 değil 800 e satın alayım konuyu kapa

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satıslar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt