iniuria csgo hilesi + csgo yeni seçkin alınmış 0 hesap

Kia

Diamond Üye
1 aylık iniuria aldım kullanırım diye fully ud en ud public cs hilelerinden biri bilenler bilir legit globale kasarım diye almıştım cs benlik değilmiş üstüne yeni steam hesabı açıp seçkin de almıştım 2 si de tertemiz duruyor cs hesabında 3 tane dm attım sadece ondan sonra hiç girmedim zaten iniuria yı direk forum hesabı olarak vericem key orda alan kişi hwid reset falan atmak isterse kendi forumdan atar ztn devredicem direk iniuria forum hesabını toplam fiyat 550tl indirim ve pazarlık olur ilgilenenler discordunu yazsın

Son düzenleme:
satıyorum yerine onay bekliyor u secmisim aq napcam

İniura 1 ay 15 euro siz 15 eurodan fazlaya satıyorsunuz

fiyatı biraz düşürmelisin! iniuria için 466+275tl yaparsak 741TL oluyor ve sen 720TL ye satıyorsun. Ayrıca 15 euro 466 deil 440TL. Sattığın fiyat zaten hile ve prime ile aynı. Ben o parayı sana vermek yerine o paraya zaten 1 aylık iniuria ve prime alabiliyorum. Saçma bir fiyat

15 euro 440 lira onu diyo :D
ben toplam 466 tl verdim komisyonla birlikte üstüne 280 tl seçkine verdim toplam 746 ediyor 720 ye salıyorum isterlerse indirimde yaparım
fiyatı biraz düşürmelisin! iniuria için 466+275tl yaparsak 741TL oluyor ve sen 720TL ye satıyorsun. Ayrıca 15 euro 466 deil 440TL. Sattığın fiyat zaten hile ve prime ile aynı. Ben o parayı sana vermek yerine o paraya zaten 1 aylık iniuria ve prime alabiliyorum. Saçma bir fiyat
alamıyorsun

ben toplam 466 tl verdim komisyonla birlikte üstüne 280 tl seçkine verdim toplam 746 ediyor 720 ye salıyorum isterlerse indirimde yaparım

alamıyorsun
720TL ye satıyorsun

466+275 = 741TL

Yaklaşık 20 tl daha ekleyerek alabiliyorum.

Ayrıca alacak olan müşteriler şöyle düşünür "Ben neden bu adama güvenip 720tl vereyim? üstüne 20tl daha koyar kendim alırım"

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt