Speshy
Diamond Üye
ekledim sağolasın dmi kapalıymış eklemesini bekliyorumdiscord tag olayı kaldırıldıktan sonra LOLSHAN#1337 den lolshan yaptı
ekledim sağolasın dmi kapalıymış eklemesini bekliyorumdiscord tag olayı kaldırıldıktan sonra LOLSHAN#1337 den lolshan yaptı
[FIXED]hey mine is not working not loading the MENU and nothing will happens after injection
Olabilirdll gelir mi
iniuria açıyorum karşıya bu sefer aimware neverlose felan geliyor reis paylaşırsan tadından yenmez her maç mapin diğer ucundan 5 hs atıyor * çocuklarıOlabilir
Crâck Date ~ 21.02.2024
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Self-Coded
Protectors ~ VMP [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Patched] : Kernel Protect [Removed] : Imports [Manually Fixed] : Config Things [Fixed]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1-) Zip içindeki "beta3" klasörünü C'ye atın
2-) CS2 açıp Dll'i inject edin. (ManualMap) [Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir]
Menu Tusu: INSERT
Free bilgi yok
suan nasıcsde çok iyiydi 6-7 ay legit oynayarak ban yememistim cs2 yi bilmiyom eline saglik
Neverlose ile bi bağı var sanırım o gelmeyecekmiş ama piyasaya salladığı memesense iniuria her şeyin gelebileceğinin bize sinyalini veriyorNEVERLOST BEKLİYORUZ KRAL AŞKIM BEBEĞİM
Memesense ve Iniuria'yı paylaştım zatenNeverlose ile bi bağı var sanırım o gelmeyecekmiş ama piyasaya salladığı memesense iniuria her şeyin gelebileceğinin bize sinyalini veriyor