Crâck Date ~ 21.02.2024
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Self-Coded
Protectors ~ VMP [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Patched] : Kernel Protect [Removed] : Imports [Manually Fixed] : Config Things [Fixed]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1-) Zip içindeki "beta3" klasörünü C'ye atın
2-) CS2 açıp Dll'i inject edin. (ManualMap) [Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir]
Menu Tusu: INSERT
Free bilgi yok
lolshan paylaştığından beri kullanıyorum sıkıntı yok rageliyorum üstüne 3 smooth full fov ile oynuyorumbundanmı bilmiyorum fakat yan hesapta kullandım bugün ban yemiş mainde kullanacak arkadaşlar varsa aklında bulundursun
ne olur ne olmaz main hesabında kullanma public oldulolshan paylaştığından beri kullanıyorum sıkıntı yok rageliyorum üstüne 3 smooth full fov ile oynuyorum
Kral ben anlamadım şimdi. Sen ücretli bir hileyi mi crackledin? Verdiğin dosylarda sadece içinden Crâck çıkıyor anladığım kadarıyla. Hileyi nerden indirebilirim?
mainde hiç kullanmadım zatenne olur ne olmaz main hesabında kullanma public oldu
Çok ilginç bir soru..Kral ben anlamadım şimdi. Sen ücretli bir hileyi mi crackledin? Verdiğin dosylarda sadece içinden Crâck çıkıyor anladığım kadarıyla. Hileyi nerden indirebilirim?