Çalışmıyor Iniuria CS2 Internal Crâcked By LOLSHAN

cr4cklemesi kolay olan bir hile değil aslında helal olsun kanka hvh hile de gelir mi buraya ?

Crâck Date ~ 21.02.2024
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Self-Coded
Protectors ~ VMP [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Patched] : Kernel Protect [Removed] : Imports [Manually Fixed] : Config Things [Fixed]

odfntny.png

/

1-) Zip içindeki "beta3" klasörünü C'ye atın
2-) CS2 açıp Dll'i inject edin. (ManualMap) [ ]
Menu Tusu: INSERT

Free bilgi yok :D

abi aimware de gelirmi bea yada gamesense :D

bundanmı bilmiyorum fakat yan hesapta kullandım bugün ban yemiş mainde kullanacak arkadaşlar varsa aklında bulundursun

bundanmı bilmiyorum fakat yan hesapta kullandım bugün ban yemiş mainde kullanacak arkadaşlar varsa aklında bulundursun
lolshan paylaştığından beri kullanıyorum sıkıntı yok rageliyorum üstüne :D 3 smooth full fov ile oynuyorum

Kral ben anlamadım şimdi. Sen ücretli bir hileyi mi crackledin? Verdiğin dosylarda sadece içinden Crâck çıkıyor anladığım kadarıyla. Hileyi nerden indirebilirim?

Kral ben anlamadım şimdi. Sen ücretli bir hileyi mi crackledin? Verdiğin dosylarda sadece içinden Crâck çıkıyor anladığım kadarıyla. Hileyi nerden indirebilirim?

1-) Zip içindeki "beta3" klasörünü C'ye atın
2-) CS2 açıp Dll'i inject edin. (ManualMap) [ ]
Menu Tusu: INSERT

Çok ilginç bir soru..
Evet 'nın ücretli CS2 ürününü crackleyip paylaştım. Ve verdiğim Dll dosyasını oyuna inject etmen yeterli. Crâck dosyası olduğundan doğal olarak hilenin kendisi de dosyanın içinde zaten.

• Love
Tepkiler: urs

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt