Çalışmıyor Iniuria CS2 Internal Crâcked By LOLSHAN

sorum bilen herkese bu anti cheat korumalı hil3ler cr4cklenince ban yediriyor mesela gördüklerim en azından anti cheat byp4ss işlemiyo mu genel olarak soruyorum
Cracklerde sadece hile paylaşılır. Crâck'i bypass ile birlikte paylaşırsam piyasa diye bir şey kalmaz.
çalışmıyo çünkü cs2 update geldi dün gece yani 0000dan sonra yine geldi hala memesense ve attığı iniuria güncel değil update beklemelisiniz
Update vericem demedim ki O,o
genelinde injection methodları safe oluyor ve loaderlarında eminimki birşeyleri patchlıyorlardır.
Inj/Hook (Blackbone/Vmt) neredeyse hepsinde aynı. Midnight buna iyi bir örnek, bypass olmadan açarsan anında banlanırsın çünkü dümdüz Vmt hook kullanıyor.
Tek fark bypass ve o da Loader ile bir şey patchleyerek değil :D Steam'e Dll injectleyip hooklayarak yapılır.

• Sad
Tepkiler: urs
Cracklerde sadece hile paylaşılır. Crâck'i bypass ile birlikte paylaşırsam piyasa diye bir şey kalmaz.

Update vericem demedim ki O,o

Inj/Hook (Blackbone/Vmt) neredeyse hepsinde aynı. Midnight buna iyi bir örnek, bypass olmadan açarsan anında banlanırsın çünkü dümdüz Vmt hook kullanıyor.
Tek fark bypass ve o da Loader ile bir şey patchleyerek değil :D Steam'e Dll injectleyip hooklayarak yapılır.
buna hem kalp hem üzgün atıcaktım 2 emote atamadığım ve update veremeyeceğin için sad attım :(

edit : senin yaptığının %1 ini yapıp kazık parayla satanlar var böyle projelerin varsa özel olarak satabileceğin bakmak isterim

• Love
Crâck Date ~ 21.02.2024
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Self-Coded
Protectors ~ VMP [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Patched] : Kernel Protect [Removed] : Imports [Manually Fixed] : Config Things [Fixed]

odfntny.png

Download links:
[Gizli içerik]

1-) Zip içindeki "beta3" klasörünü C'ye atın
2-) CS2 açıp Dll'i inject edin. (ManualMap) [ ]
Menu Tusu: INSERT

Free bilgi yok :D

helallan yusifi
csde çok iyiydi 6-7 ay legit oynayarak ban yememistim cs2 yi bilmiyom eline saglik
inş açılır

Umarım update gelmez, lifetime paketi mevcut bende böyle bir hilenin cracklenmesini istemiyorum açıkçası

• Beğen
Umarım update gelmez, lifetime paketi mevcut bende böyle bir hilenin cracklenmesini istemiyorum açıkçası
Düşüncene %100 katılıyorum tabii forumumuz için faydalı böyle paylaşımlar ama 1 aylık lisansım vardı cracklendiğinde 8 günü kalmıştı giresim gelmedi hiç

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt