İngilizce Hakkında

online kurs sağlıklı olmuyo dikkatin çok dağılıyor kesinlikle birebir şekilde yapmanı öneririm

Try to start watching movies with subtitles in English. In European countries, where few people live, many do so because there is no translation of their films.

bende bu sekil mantikli buluyorum ingilizce kurslari genellikle ezber yaptirmak istiyor grammer gelistirip kelime kazandiriyolar ama benim kelimeden cok konusmaya hakim olmam lazim konusmayi ogrenmek icinde grammer degilde ingilizce bilen birisiyle sohbet etmek daha mantikli geliyor
reis grammaer olmadan cumle kuramzsın yaptıgın grammerları tekrar ediceksin daha sonra b2 seviyesinde falan konsursun rahat rahat

yakın zamanda ailemin uzun baskilari sonucu yurt disina gitmemi istiyolar buyuzden ingilizce kurs araysindayim suanki ingilizce seviyem a2 diyebiliriz online kurslar mi mantikli yoksa normal kurslarami gitmeliyim acikcasi grammer ezberinden cok konusarak pratik bana daha mantikli geliyor hem online kurs veya gidebilecegim kurslari onerebilirmisiniz
hocam yüz yüze git beni 4 5 ay öncesine kadar a1 seviyedeydi şuanda b1 diyebilirim

Yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız, İngilizce seviyenizi geliştirmek için iyi bir plan yapmak oldukça önemli. A2 seviyesindeyseniz, pratik yaparak dil becerilerinizi hızla geliştirebilirsiniz. Konuşma ve dinleme pratiği, dildeki kelime dağarcığınızı ve anlama becerinizi geliştirmek için çok etkili bir yöntemdir. Şimdi, sizin için uygun olabilecek seçenekleri inceleyelim:

Online Kurslar

Online kurslar, esneklik ve kişisel hızda ilerleme açısından avantajlı olabilir. Ayrıca, dünya çapında birçok kaliteli kurs ve öğretmenle çalışma şansınız olur. İşte birkaç öneri:

1. Preply

Preply, kişiye özel dersler alabileceğiniz bir platformdur. İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenler için çok uygun. Hem başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar dersler mevcut. Fiyatlar, öğretmenlere göre değişir, ancak genellikle esneklik sağlar.

2. Italki

Italki de online dil öğrenme platformlarından biridir. Kendi seviyenize uygun öğretmenler seçebilir ve konuşma pratiği yapabilirsiniz. Ayrıca ana dili İngilizce olan öğretmenlerle yoğun konuşma dersleri alabilirsiniz.

3. Cambly

Cambly, özellikle konuşma pratiği yapmak isteyenler için ideal bir platformdur. Hedefiniz konuşma becerilerinizi geliştirmekse, bu platformda anında bir öğretmenle konuşarak pratik yapabilirsiniz.

4. EnglishClass101

Bu platformda, İngilizceyi video derslerle öğrenebilir ve dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Özellikle dinleme ve konuşma odaklı dersler sundukları için pratik yapmak açısından faydalıdır.

Yüz Yüze Kurslar

Eğer yüz yüze dersler almak isterseniz, Türkiye’de de birçok dil okulu mevcut. Yüz yüze kurslar, doğrudan etkileşim, arkadaşlarla pratik yapma ve öğretmenden anında geri bildirim alma açısından avantajlı olabilir. İşte birkaç öneri:

1. British Council

British Council, dünya çapında tanınan bir dil okuludur. Türkiye’de de birkaç şehirde şubeleri vardır ve dil öğrenme konusunda oldukça kaliteli bir eğitim sunar. Ayrıca, konuşma pratiği yapabileceğiniz çok sayıda fırsat sunarlar.

2. Wall Street English

Wall Street English, özellikle konuşma odaklı dersler sunan bir dil okuludur. Birebir veya grup dersleriyle İngilizce seviyenizi geliştirebilirsiniz. Eğitmenlerle sık sık konuşma pratiği yapabileceğiniz etkinlikler de düzenlenir.

3. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları

Bu okul, Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri bulunan bir dil kursudur. Konuşma, dinleme ve gramer üzerine etkili dersler verir. Ayrıca, zaman zaman dil konuşma kulüpleri ve etkinlikler düzenler.

Hangisini Seçmelisiniz?

• Online kurslar, esneklik ve dünya çapında öğretmenlerle çalışma imkanı sunar. Eğer yoğun bir programa sahipseniz veya evde rahatça çalışmak isterseniz, online kurslar daha uygun olabilir.

• Yüz yüze kurslar, genellikle daha yapılandırılmış bir program sunar ve canlı etkileşimle öğrenmeyi tercih ediyorsanız, bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, daha fazla konuşma pratiği yapma fırsatınız olur.

Her iki seçeneğin de avantajları var, ancak eğer daha çok konuşma pratiği yapmak istiyorsanız, online platformlar (Preply, Italki, Cambly gibi) size anında konuşma fırsatı verebilir. Bu tür platformlar, dil seviyenize uygun konuşma partnerleriyle anlık pratik yapma şansı sağlar.

Ekstra Tavsiyeler:

• Dil değişim partnerleri: İngilizce konuşmak isteyen kişilerle dil değişim programları yapabilirsiniz. Bu tür partnerlerle pratik yapmak, çok faydalı olabilir.

• Dizi ve film izlemek: İngilizce altyazılı dizi ve filmler izlemek, konuşma hızını anlamak ve kelime dağarcığını geliştirmek için etkili bir yöntemdir.

• Kendi başınıza konuşma pratiği yapmak: Aynada veya ses kaydederek kendinizle konuşma pratiği yapabilirsiniz. Bu, özgüveninizi artıracaktır.

İngilizceyi konuşarak öğrenmek istiyorsanız, konuşma pratiği yapabileceğiniz online platformlar öncelikli olarak öneririm.

öneriler için tesekkurler benim kafa yapimda dusunen bi egitmen buldum fklanguage adinda sitesi vs. var ilgilenenler bakabilir fiyatida gayet uygun yakin zamanda kayit olup deneyimlerimi paylasicam

online olarak çalışmak hem zamandan hemde gereksiz bilgilerden arınmak için uygun bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt