cracklemeyi dendedim eğer olmsaydı onu yapardımSence nereden aldım kardeşim? Adama open source verdim güvenip. Yazık cidden ikinizede
cracklemeyi dendedim eğer olmsaydı onu yapardımSence nereden aldım kardeşim? Adama open source verdim güvenip. Yazık cidden ikinizede
Senle görüşcez şerefsizcidden ya
İnsanların ekmeğiyle oynayacak kadar karakter yoksunu insanlarsınız. Ama bu küçük Crâck işlerimi bozmaz. Deneme apooferıydı o zaten. Çok daha iyi spooferlarım var.cracklemeyi dendedim eğer olmsaydı onu yapardım
cracklemeyi dendedim eğer olmsaydı onu yapardım
kanka sorması ayıpda 12 yaşında falanmısın ne bu duygusal hareketlerSenle görüşcez şerefsiz
İnsanların ekmeğiyle oynayacak kadar karakter yoksunu insanlarsınız. Ama bu küçük Crâck işlerimi bozmaz. Deneme apooferıydı o zaten. Çok daha iyi spooferlarım var.
çünkü pastecisin ve ben sana dedim bu ekmekle oynamak değilSenle görüşcez şerefsiz
İnsanların ekmeğiyle oynayacak kadar karakter yoksunu insanlarsınız. Ama bu küçük Crâck işlerimi bozmaz. Deneme apooferıydı o zaten. Çok daha iyi spooferlarım var.
deneme spoofu satışa sürmüşsün o zaman senin dediğine göre senin yaptığın daha büyük dolandırıcılıkSenle görüşcez şerefsiz
deneme spooferini 750 tlden mi satışa çıkartıyorsunSenle görüşcez şerefsiz
kk sen asıl oynuyorsun üsütne üstülük bu bir yalan farkındamısın noldu sustun bi çıldırıyodun bi yumuşadın noldu ya pubları görünceSenle görüşcez şerefsiz
cidden agadeneme spooferini 750 tlden mi satışa çıkartıyorsun![]()
Deneme spooferından kastım çok uğraşmadığım bir spooferdı. Daha iyisini çıkaracağım manasındadeneme spoofu satışa sürmüşsün o zaman senin dediğine göre senin yaptığın daha büyük dolandırıcılık![]()
ne yumuşaması amk ne oynuyorum?kk sen asıl oynuyorsun üsütne üstülük bu bir yalan farkındamısın noldu sustun bi çıldırıyodun bi yumuşadın noldu ya pubları görünce
Tamam göktuğ.çünkü pastecisin ve ben sana dedim bu ekmekle oynamak değil