Infinity Software Crâck loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senle görüşcez şerefsiz

İnsanların ekmeğiyle oynayacak kadar karakter yoksunu insanlarsınız. Ama bu küçük Crâck işlerimi bozmaz. Deneme apooferıydı o zaten. Çok daha iyi spooferlarım var.
kanka sorması ayıpda 12 yaşında falanmısın ne bu duygusal hareketler

Senle görüşcez şerefsiz

İnsanların ekmeğiyle oynayacak kadar karakter yoksunu insanlarsınız. Ama bu küçük Crâck işlerimi bozmaz. Deneme apooferıydı o zaten. Çok daha iyi spooferlarım var.
çünkü pastecisin ve ben sana dedim bu ekmekle oynamak değil

Senle görüşcez şerefsiz

deneme spoofu satışa sürmüşsün o zaman senin dediğine göre senin yaptığın daha büyük dolandırıcılık :D

Senle görüşcez şerefsiz

kk sen asıl oynuyorsun üsütne üstülük bu bir yalan farkındamısın noldu sustun bi çıldırıyodun bi yumuşadın noldu ya pubları görünce

deneme spoofu satışa sürmüşsün o zaman senin dediğine göre senin yaptığın daha büyük dolandırıcılık :D
Deneme spooferından kastım çok uğraşmadığım bir spooferdı. Daha iyisini çıkaracağım manasında
kk sen asıl oynuyorsun üsütne üstülük bu bir yalan farkındamısın noldu sustun bi çıldırıyodun bi yumuşadın noldu ya pubları görünce
ne yumuşaması amk ne oynuyorum?
çünkü pastecisin ve ben sana dedim bu ekmekle oynamak değil
Tamam göktuğ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt