Tahminimce Çarşamba Veya Perşembe Kargoya Verilir En geç cumartesiye kadar gelir tabi yoğunluk yoksapazar istettik biz mecbur beklicez
Ben sipariş ettiğimde pazar günü dahil 4 günde gelmişti.Bunu sormamin sebebi birinin 3 günde birininde 6 günde geldiğini soylemesiydi. Sizede sorayım ortalama kaç günde gelir?
Fakat bir Rami takmışlar diğer Rami içinde takmadan bırakmışlar montajlama işlemini kendin yapsan daha sağlıklıBen sipariş ettiğimde pazar günü dahil 4 günde gelmişti.
Çüş diyorum başka bişi demiyorumBen sipariş ettiğimde pazar günü dahil 4 günde gelmişti.
sen ne bekliyordun kankamÇüş diyorum başka bişi demiyorum
3 gün beklerdimsen ne bekliyordun kankam
batıdamı guneydemi kuzeydemi dogudami oturuyorsun kankaBen sipariş ettiğimde pazar günü dahil 4 günde gelmişti.
Fakat bir Rami takmışlar diğer Rami içinde takmadan bırakmışlar montajlama işlemini kendin yapsan daha sağlıklı
pazar istettik biz mecbur beklicezPazartesi Alırsan O Hafta Evine Gelir yoğunluk olursa eğer haftaya pazartesi gelir
Tahminimce Çarşamba Veya Perşembe Kargoya Verilir En geç cumartesiye kadar gelir tabi yoğunluk yoksapazar istettik biz mecbur beklicez
bana 9 gün gibi bir sürede geldi ama benim indirim haftası oldğu için yoğun vardı birde galiba aldğım bir parça ellerinde yokmuş tedariğini beklemişler. geç gelmeesinin en büyük sebebi bu zaten adamlar ellerinde olmayan parçayı stokta var gösterip satıyorlar sonra gidip başka yerden tedarik ediyorlar bu tedarik sürecinden dolayı gecikme oluyorBunu sormamin sebebi birinin 3 günde birininde 6 günde geldiğini soylemesiydi. Sizede sorayım ortalama kaç günde gelir?