IMMORTAL VALORANT CHEAT - EN KALİTELİ HİLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gündür legit şekilde kullanıyorum banlanmadım yararlı öneririm <3

Menüsünü çok seviyorum ben yaa bide bunny falan varya en azından lol menüden iyi bence
kanka lolmenuden nası daha iyi anlatırmısın? crosu adamın üstüne getirince sıkıyor bu lolmenu ise kitleniyor aimbot gibi bilmeden gereksiz bir yorum gibi geldi bana. + ban ratesi lolmenuden fazla. Birde hilenin menüsünün iyi olması neyi değiştiriyor anlamadım menüsü değil işlevi önemli bence bunnyhop da gereksiz bence ellede atıyorsun sonuçta. zevkler renkler tartışılmaz ama lolmenuden iyi tarafı saçma geldi bana. onu bi kesinleştirelim de.

kanka lolmenuden nası daha iyi anlatırmısın? crosu adamın üstüne getirince sıkıyor bu lolmenu ise kitleniyor aimbot gibi bilmeden gereksiz bir yorum gibi geldi bana. + ban ratesi lolmenuden fazla. Birde hilenin menüsünün iyi olması neyi değiştiriyor anlamadım menüsü değil işlevi önemli bence bunnyhop da gereksiz bence ellede atıyorsun sonuçta. zevkler renkler tartışılmaz ama lolmenuden iyi tarafı saçma geldi bana. onu bi kesinleştirelim de.
Lol menu ye aimbot dediğine göre sendede sorun var (pixelbot) ayrıca ben menüsüne dedim heralde pixelbotla triggerbotu karşılaştırmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt