clearfeady
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bekle atıcam hatayıinceledim attım
bekle atıcam hatayıinceledim attım
.obj hatasıysa ona çözüm bulamadım XDbekle atıcam hatayı
o değildi sanırım bakıcam şimdi.obj hatasıysa ona çözüm bulamadım XD
önceden dx kütüphanelerini eklediğimde dx hataları kalkıyodu ama şimdi o da olmuyoro değildi sanırım bakıcam şimdi
ui.cpp incele cözersin basit zaten.obj hatasıysa ona çözüm bulamadım XD
linkerdan d3dx11.lib importla f5 at çalışır CreateShader Hatası Verirse Methodu Değiştir o kadar basito değildi sanırım bakıcam şimdi
önceden dx kütüphanelerini eklediğimde dx hataları kalkıyodu ama şimdi o da olmuyor
Dostum bari degisiklik yapsaydin ve direk pasteleyip koymasaydinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
amacım pastelemek değil, ihtiyacı olanlar için paylaşmaktı kendim yaptığımı iddia etmedim?Dostum bari degisiklik yapsaydin ve direk pasteleyip koymasaydin
Dostum bari degisiklik yapsaydin ve direk pasteleyip koymasaydinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CR vermemissin? Yani kendin yapmis gibi gosteriyorsunamacım pastelemek değil, ihtiyacı olanlar için paylaşmaktı kendim yaptığımı iddia etmedim?
visual studio ile buildle çalıştırbunu nasıl çalıştıracağım ile alakalı bir fikri olan varmıdır acaba
Bro imgui ihtiyacım zaten vardı , yorum atmadan yorum kasamam haberin olsun , konulara uygun yorum atıyorum durustum en azındanZekana hayranim dostum kendin acikladin zaten yorum kastigini
+ Adama den teşekkürker yazion amk alakasız bir sey ban sebebi