hemen söndürelim sorun menüyü açtığımda oyun içi fare ile tıklama yapamıyordum, menüye tıklama da sorun yoktu sadece oyun için herhangi bir yere tıklanmıyordu sağ sol fark etmezbeynim yandı şimdi sen imgui menu açıkken tıklayabilmek mi yoksa tıklamayı kapatmak mı istiyorsun
C4US kaynak kodlarından ve internette başka bir kaynaktan bulduğum kodlar ile çözüme kavuşturdum, sorunsuz çalışıyor artık.Hook kütüphanesine veya hooklandığı framework etkileyebilir ama başka open sourceları denemekten zarar gelmez iyi günler.
merhaba ekranda imgui penceresi varken oyunda fare tıklamaları bozuluyor , tıklıyorum basılı kalıyor gibi oluyor , sol sağ tık tıklanmıyor , çözümünü bilen var mıdır ?
kullandığım kaynak :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sorunu çözdüğümü belirttim artık menü kapatmadan oyuna tıklanıyorif bind VK_INSERT(menüfonksyonu) falan filandı, yani kısacı o imgui yi kapatmadan basamazsın basman için o menüyü bir tuşa ataman lazım
merhaba ekranda imgui penceresi varken oyunda fare tıklamaları bozuluyor , tıklıyorum basılı kalıyor gibi oluyor , sol sağ tık tıklanmıyor , çözümünü bilen var mıdır ?
kullandığım kaynak :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorun metin2de olabilir dostum (konuda çok bilgili değilim)
özür dilerim dostum zaten konu ile ilgili bilgili olmadığımı söylemiştim yardımcı olmaya çalıştımmetin2 değil proje ile alakalı saçma cevabın için teşekkürler
projeden WndProc() ve ImGui_ImplWin32_WndProcHandler() fonksiyonlarını farklı bir şekilde değiştirerek çözüme kavuştu