ImGui d3d9 hook oyun içi fare tıklama sorunu

beynim yandı şimdi sen imgui menu açıkken tıklayabilmek mi yoksa tıklamayı kapatmak mı istiyorsun
hemen söndürelim sorun menüyü açtığımda oyun içi fare ile tıklama yapamıyordum, menüye tıklama da sorun yoktu sadece oyun için herhangi bir yere tıklanmıyordu sağ sol fark etmez

Hook kütüphanesine veya hooklandığı framework etkileyebilir ama başka open sourceları denemekten zarar gelmez iyi günler.
C4US kaynak kodlarından ve internette başka bir kaynaktan bulduğum kodlar ile çözüme kavuşturdum, sorunsuz çalışıyor artık.

projeden WndProc() ve ImGui_ImplWin32_WndProcHandler() fonksiyonlarını farklı bir şekilde değiştirerek çözüme kavuştu

Son düzenleme:
merhaba ekranda imgui penceresi varken oyunda fare tıklamaları bozuluyor , tıklıyorum basılı kalıyor gibi oluyor , sol sağ tık tıklanmıyor , çözümünü bilen var mıdır ?

kullandığım kaynak :

if bind VK_INSERT(menüfonksyonu) falan filandı, yani kısacı o imgui yi kapatmadan basamazsın basman için o menüyü bir tuşa ataman lazım

if bind VK_INSERT(menüfonksyonu) falan filandı, yani kısacı o imgui yi kapatmadan basamazsın basman için o menüyü bir tuşa ataman lazım
sorunu çözdüğümü belirttim artık menü kapatmadan oyuna tıklanıyor
menü yokkan tıklama yapılıyor zaten

merhaba ekranda imgui penceresi varken oyunda fare tıklamaları bozuluyor , tıklıyorum basılı kalıyor gibi oluyor , sol sağ tık tıklanmıyor , çözümünü bilen var mıdır ?

kullandığım kaynak :

Sorun metin2de olabilir dostum (konuda çok bilgili değilim)

Sorun metin2de olabilir dostum (konuda çok bilgili değilim)

metin2 değil proje ile alakalı saçma cevabın için teşekkürler
projeden WndProc() ve ImGui_ImplWin32_WndProcHandler() fonksiyonlarını farklı bir şekilde değiştirerek çözüme kavuştu

metin2 değil proje ile alakalı saçma cevabın için teşekkürler
özür dilerim dostum zaten konu ile ilgili bilgili olmadığımı söylemiştim yardımcı olmaya çalıştım :)

wndproc defwindowproc değiştiriceksin callwindowproc olarak tanımlıcaksın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt