Spoofer güncelleniyor şuanda, ve evet tamamen kaldırıyor gerekli desteği sonuna kadar sağlıyoruz teamviewer veya Anydesk ilespoofer tamamen mi kaldırıyor?
yapalımpepe dansı yapalım
Aga sen bu kadar boşuna para harcamak yerine git analdan valo al pişman olmazsınÇöp dün konuştuk papara değil normal iban istedim cevap vermediler bugün dc den atmışlar.
Kusura bakmayın ama sözüm size değil bu hilelerin hepsi çöp... Ben paraya asla acımam zaten yurt dışında çalışıp euro kazanıyorum aktif olarak satin alip denediğim tum hileler.
Sozde private bluesky epvp 3.gun banned.
Hydra adında ki hile gydra diyede geçiyor
1.gun banned.
Cheatpalace ayni gun banned
Ichams 2.gun banned
Stern 3.gun banned
Ham mafia geçen hafta kullandim (6 saat falan oynadim banned.)
Skyrant 1.gun banned
Hc software 1.gun banned
Phantom cheats 2.gun banned
Fecurity 7 8 saat banned
Harcanan para 500 600 euro spoofer dahil
2 günden fazla dayanan hile yok.
Vanguard 10 biz SIFIR
PARANIZA YAZIK ETMEYIN
Oda aynı kardesim oda ayniAga sen bu kadar boşuna para harcamak yerine git analdan valo al pişman olmazsın
hocam arduino hilelerinden al istersen sadece aim kullanırsın hem safe olur ban yemezsinOda aynı kardesim oda ayni
Adamlar öyle bir sistem yapmış ki sen daha lobide hilenin ayarlarını on off yaparken mouse ile onu kayit edip seni banliyor menuye tıkladığını bile algılıyor yapay zeka.
Analdan valoda farklı olacağını sanmıyorum onun için de 5 6 ay önce dc den konustum alacaktım slot yok dediler sonra almadım
Bitek onu denemedim onada üşendim yok ardunio al lehim yap bağla falan ne bileyim ya esp olmadan da hilenin tadı olmuyorhocam arduino hilelerinden al istersen sadece aim kullanırsın hem safe olur ban yemezsin