yunusahmet01
Bronz Üye
eline sağlık ban yiyince deneyeceğim
Çok Teşekkürler Kral Yararlı KonuHwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer
[HIDEREACT=1]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilmeyenler için hazır exe yukarda
bilenler ve kurcalamak isteyenler içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Erişim engellendi hatası alanlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip çalıstırıp evet dedıkten sonra
C diskine gelip sağ tıklayıp acılan sağ tık menüsünde yer alan take ownership seçeneğini seçsinler bu kadar
[/HIDEREACT]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
Hwid Temp Spoofer | EAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
GORSEL
Kullanılan Source Konusu
PLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer
[HIDEREACT=1]
Bilmeyenler için hazır exe yukarda
bilenler ve kurcalamak isteyenler içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Erişim engellendi hatası alanlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip çalıstırıp evet dedıkten sonra
C diskine gelip sağ tıklayıp acılan sağ tık menüsünde yer alan take ownership seçeneğini seçsinler bu kadar
[/HIDEREACT]
NOTE VALORANT
Format > Bios Sürümünüzü değiştirin > sisteme ait tüm driverleri yükleyip kurun > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE EAC & BE
Oynadığınız oyuna ait logları temizleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyuna girin
NOTE METIN2
Oynadığınız oyunun regedit üzerine herhangi bir anahtar bırakıp bırakmadığını kontrol edin anahtar varsa silin
Bios sürümünüzü değiştirin > modem resetleyin > Spooferi Çalıştırın > Oyunu yeniden indirip girin
kk şey sorcam bios updateleyemesem bile spooflarmı ve ben daha önce dandikbir spoof kullandım ve van 69 yiyorum artıkEAC & Be or maybe VanGuard & Metin2
zaten maybe vanguardkullanmıştım valorantta kaldırmıyor!!