FighterPilot
Diamond Üye
60 liraya banımı kaldırabilecek delikanlı var mı
Moderatör tarafında düzenlendi:
düzgün bir spoofer söyler misin woofer hariçBir kaç method ile kaldırmak icin yazarlar sana tavsiye etmem. Düzgün bir spoofer almanı yada 3 ay beklemeni tavsiye ederim.
dolarla satılan spooferlar en kalitelisi diğer türkler biraz tehlikeli bütçeyş yukarı çekmen gerek bulamazsın bu parayadüzgün bir spoofer söyler misin woofer hariç
3 ayda bekleyemiyorum anakart banım var diyorum adamlar diyor ki bu süre sonra kalkacak ama yarın oluyor bekliyorum kalkacak mı ortada bi bokluk vardolarla satılan spooferlar en kalitelisi diğer türkler biraz tehlikeli bütçeyş yukarı çekmen gerek bulamazsın bu paraya
laptop kullanmıyorsan madspoofer var,amidewin methodu var deneyebilirsin agam3 ayda bekleyemiyorum anakart banım var diyorum adamlar diyor ki bu süre sonra kalkacak ama yarın oluyor bekliyorum kalkacak mı ortada bi bokluk var
insyde bios laptop sen düşün artıklaptop kullanmıyorsan madspoofer var,amidewin methodu var deneyebilirsin agam
amidewin metodu fix sanırım, 3. gün delay ban yiyorum her seferindelaptop kullanmıyorsan madspoofer var,amidewin methodu var deneyebilirsin agam
amidewin methodu nasıl oluyor bana yapabilme şansın varmı dostumamidewin metodu fix sanırım, 3. gün delay ban yiyorum her seferinde
parayla bile kaldıramıyon banını doğru düzgün bende aynı şekildeyim. 2 çaren var, woofer x veya gupro spoofer.insyde bios laptop sen düşün artık