SSD Ban kaldırıyordan mac adresini spooflayıp mac ban açar diye düşünüyorsan anlama kıtlığın vardır agacım ayrıca mac banlı birinde bu method test edilmedi@FairyEren yazıcaksın ozaman oraya kamil seni mac banını kaldırmıyor diye boş insan
benim methodum mu dedim a* ne yaşıyon kanka tamam en çok senin methodun var tamam arizona kertenkelesine bak a*Lan andaval maymun sen kime ne konuşuyorsun sadece formatla ban kaldırma mı benim methodum? Bios update ve amidewini en başta yap sonra format at bide mac adresini hallet bak bakayım banın kalıyor mu? SSD/HDD ban kaldırıyor benim method mac adresinin banını kaldırmıyor gelip maymun maymun konuşuyorsunuz valorant ilk çıktığındaki ban kaldırma methodlarını sunmuyorum önüme maymun
kanka denemediğimi nerden biliyosun aq siz ne aptal insanlarsınız la? denedim benimnki kalktı çocuğada öneri verdim uygula belki çalışır diye?@P2TJ la kamil ne anlatıyon söylediğin methodu uygulayıpda yapan kaç kişi var haberin varmı? fix yani öyle birşey yok öyle birşey olsa herkes yapar @FairyEren kardeşim kendisi denemeden buraya konu açıyor boş yapıyor anlayacağın 1607 sürüm dede dediğin method çalışmıyor millete yalan methodlar atıp da çalışıyor demeyin ikinizide ayağımın altına almıyım kamiller sizi bakın dalganıza..
Güncel bir şey değil, hatta saçma bir şey bu hiçkimsenin banını kaldırmaz worthless konu.Arkadaşlar uzun süredir bakıyorum birçok kişiyede yazdım konu açma gereği duydum.
Başlıkta belirttiğim gibi Hewid, Delay Val152 Val5 gibi banlar yiyip çözüm arayan arkadaşlar için yazıyorum
İlk olarak Bilgisayarınızı dosya kaydetmemek şartıyla sıfırlayın kısacası formatlayın.
İkinci adım anakart bios güncelleyin format biter bitmez veyahut güncel ise biri sürüm düşürün.
Valorant tekrar yükleyin dediğim gibi pc'de dosya bırakmayın.
Flaşa atıyımda uğraşmıyım derdine düşmeyin tekrar yükleyin.
Son adımdada birçok kişinin düştüğü hata Mail farklı bir mail kullanın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar iyi forumlar.
Güncel durursa birçok arkadaşa yardımı olacağını düşünüyorum @L3G