Paran boşa gider bana ulaşbi kaç güne bende alıcam buraya yazarım gigabyte anakartım var bios genellikle yaptırmıyoruz dediler bakıcaz
niye? bu forumda satış konusu yok diye kötü satıcı mı oluyorlar? yada bu forumda da kötü satıcı hiç yok mu?Forumda satış konusu olmayan kullanıcılardan alışveriş yaparken dikkatli olunuz.
Kendi adıma cevap vermek istiyorum. Bunu demek istediğini sanmıyorum. Sadece forumda olmayan satıcılar "sc4m olabilir", anlamında bir yorum olduğunu düşünüyorum.niye? bu forumda satış konusu yok diye kötü satıcı mı oluyorlar? yada bu forumda da kötü satıcı hiç yok mu?
sen kimsin la ,tmmmForumda satış konusu olmayan kullanıcılardan alışveriş yaparken dikkatli olunuz.
Bios up down şart mı ?Ben aldım ordan anakartım asus format ve bios down yapıp spooferı kullandım oldu
Asuslarda evet öyle wındows sürümünü düşürdükten sonra yaptım
Asus da şartBios up down şart mı ?
Dostum alalı çok oldu sayılır tavsiye ederim dediğim gibi ucuz fakat tek bir sıkıntısı benim anakartım asus eğerki seninkide asus ise 1809 sürümüne indirmen lazım windowsu geri yükseltirsende spoof gidiyor ben oyle yaptım bilmiyordum gitti spoof ama owner sağolsun yardımcı oldu hemen. Tavsiye ediyorumSenden delay konusunda mesajlarını bekliyorum 1 hafta sonrasında
pm atarmısın ben almak istiyorum CrâckKendi adıma cevap vermek istiyorum. Bunu demek istediğini sanmıyorum. Sadece forumda olmayan satıcılar "sc4m olabilir", anlamında bir yorum olduğunu düşünüyorum.