ulan tüh tam ben de atmıştım kıllanmasınlar aynı anda 2-3 bilet birden xdban yediğin başka hesabın varsa vpn ile o hesaba geç ve ticket biletini verip bir ticket at.
ulan tüh tam ben de atmıştım kıllanmasınlar aynı anda 2-3 bilet birden xdban yediğin başka hesabın varsa vpn ile o hesaba geç ve ticket biletini verip bir ticket at.
opera vpn olur muban yediğin başka hesabın varsa vpn ile o hesaba geç ve ticket biletini verip bir ticket at.
hayır olmaz hotspot shield yada betternet falan indiropera vpn olur mu
kanka ne yazıyım senin gibi yapakta sıkıntı çıkmasınhayır olmaz hotspot shield yada betternet falan indir
attığın ticketin numarısını ver sonra adamların istediği şeyleri yaz.kanka ne yazıyım senin gibi yapakta sıkıntı çıkmasın
ulan keşke daha önce bilseydim ben çoktan ticket attımbilgisayarını formatla öncelikle ve riota şu şekilde buna benzer bir ticket aç ; bilgisayarım 2. el bir bilgisayar ve maçtayken 152 hatasıyla karşılaştım araştırdım ve hwid ban yediğimi öğrendim satın aldığım kişiye sordum ve hile kullandığını öğrendim interception ve medusa sürücüleri vardı banımın açılmasını istiyorum zaten yeni formatladım bütün herşey temzilensin diye
saygılar,
Riot Games.
hwid spoof'a gerek yok ben banımı bu şekilde açtırdım
yes only formatting can't fix hwid issue cuz every hardware id blocking by vanguard there is only two way that we can fix one of it "HWID SPOOFER" and the last one is "CHANGING EVERY PART FROM OUR PC (monitor, keyboard, graphics card, mainboard etc..)"I believe that only formatting the PC does not solve it because they are taking not only the HDD or SD m2 but their ID as motherboard among other computer components