Çözüldü Hwid Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah3748

Platinum Üye
Öncelikle Konuyu çok büyük ihtimalle yanlış kategoride açtım Bunun adına özür dilerim

Msı A320m A-pro Anakartım var Valorantta hwid yedim bir çok methodu uyguladım ama kalkmadı ban Yardımcı olabilicek varsa Konunun altına discord bırakırsa sevinirim

Öncelikle Konuyu çok büyük ihtimalle yanlış kategoride açtım Bunun adına özür dilerim

Msı A320m A-pro Anakartım var Valorantta hwid yedim bir çok methodu uyguladım ama kalkmadı ban Yardımcı olabilicek varsa Konunun altına discord bırakırsa sevinirim

banınızı alan birkaç yöntem var ve bunun en iyi huieken yöntemi olduğunu düşündüm

Amidewin yöntemini kullanıcam Arkadaşlar format atıcam tekrardan windows sürümü olarak hangi sürüme geçeyim sizce

Aynı anakart bende var şu an piyasadaki hiçbir yöntem banımı kaldırmıyor. GuPro galiba tekrardan editleniyor onu bekliyorum. Güncellendiğinde sana da haber verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt