knk hwid bir kaç gün sonra geliyo yani yeni hesap açıp girebilirsin fakat bir kaç gün sonra hwid geldiği zaman oda gideceksiteden valorous ve pixel bot indirip kullanmıştım hesap kalıcı olarak uzaklaştırılmış hwıd ban diğer ki sefer mi atılacak yoksa hesap banı mı atılacak her seferinde ?
knk hwid bir kaç gün sonra geliyo yani yeni hesap açıp girebilirsin fakat bir kaç gün sonra hwid geldiği zaman oda gidecek
1 buçuk hafta oldu uzaklaştırma alalı da hwid ban kesin gelir mi ben oyuna girmiyordum hwid ban var diye yeni hesap ile girebildim 2 maç oynadım bir sorun olmadı bir kaç günü geçiyor uzaklaştırma alalı dahayır hwid ban yemişsin hwid her seferde atılır ilk veya 2. farketmez hileden ban yediğinden dolayı hwid yedin
kesin gelir1 buçuk hafta oldu uzaklaştırma alalı da hwid ban kesin gelir mi ben oyuna girmiyordum hwid ban var diye yeni hesap ile girebildim 2 maç oynadım bir sorun olmadı bir kaç günü geçiyor uzaklaştırma alalı da
uefi benim ki yaBiosun amiyse eksiksiz yaparsan banın kalkar
https://cheatglobal.com/konu/detayli-amidewin-mad-spoofer.12904/page-2
kanka uefi o değiluefi benim ki ya
knk tam olarak nerden öğrenebilirim gösteren program var mıkanka uefi o değilaz üstünde yazar american megatrends yada insyde corp diye
cpu-z indir mainboard kısmına gel orada yazarknk tam olarak nerden öğrenebilirim gösteren program var mı