Dostum özelden yazarsan bir arkadaşım var benim tüm modem banıma kadar herşeyimi kaldırdıSelam arkadaşlar benim valorantta hwid banım 7 haziranda kalkıyor ben spooferla felan uğraştım ama işe yaramadı spoofer, acaba sorun çıkarmı banım kalktığında sorün çıkarsa nasıl geri kaldiracam spooferi ?
hocam ne kadar denerse dnesin birşey değişmeyecek valorant kalıcı ban atmıyor atarsa çok fazla oyuncu kaybederDostum hiç uğraşma birşeyle 7 haziranı bekle sonra pişman olursun
keşke olsam hocam şimdi baktım lenovo BGCN33WW diyordu bende kaç haftadır sürümü uefi sanıyordumAMI biosa sahipsen çok rahat spooflarsan ama sana kalmış.
kardeşim benim banımda 11 haziranda kalkıyor bi sıkıntı olursa sana yazarım dc adını yazarmısınDostum özelden yazarsan bir arkadaşım var benim tüm modem banıma kadar herşeyimi kaldırdı
LOGGAR#6165kardeşim benim banımda 11 haziranda kalkıyor bi sıkıntı olursa sana yazarım dc adını yazarmısın
kanka dc varmıdostum önemli olan şey şu spoofer senin anakart seri numaralarını değiştiriyor bu yüzden bilgisayarına format atmalısın eski haline dönmezse seri numaraların maalesef 7 haziran da sıkıntı yaşayabilirsin bunun için bilgisayarın masaüstü ise manuel yöntemlerle ban kaldırma işlemini denemelisin eğer konu hakkında bilgin yoksa ben sana yardımcı olabilirim