⭐ HWID BAN KALDIRMA / USB BiOS PROGRAMLAYICI (CH341A) REHBER ViDEO⭐

hocam detaylı bi anlatım olmuş eline saglık ban yersem yapa bilirim Teşekkür ederiz

bios proğramlayıcıyı satın aldın videodaki adımları aynen yaptın ve ban kalkmadı! Doğrumu anladım ?

İçimden bir ses Sırf mesaj kasmak için yalan söylediğini söylüyor..

Ethernet mac adresini değiştirirsen format attıktan sonra sürücü yüklemekte sıkıntı yaşayabilirsin , videodaki gibi yapmanı tavsiye ederim , sonradan değiştirmen daha sağlıklı olacaktır.
Aynen kalkmadı knk metin2 tr oynuyorum ban yiyen hesabım için cok hevesle denedim hala banlı kalkmadı ban 😥

Aynen kalkmadı knk metin2 tr oynuyorum ban yiyen hesabım için cok hevesle denedim hala banlı kalkmadı ban 😥

- Metin2 tr 'deki banlı hesabının banını kaldırmak mı istedin ve denedin açılmadı doğru mu anladım ?

-USB Programlayıcıyı satın aldın mı resim atar mısın nasıl kullandın ?

-Neyi nasıl denedin hele bir anlat bakalım, aksi takdirde report edileceksin spam mesaj kasmaktan.

kapak.png

" ÇALIŞIYORMU DİYE SORMAYI KES ARTIK. BİREBİR UYGULARSAN %100 ÇALIŞIYOR.. "
" MESAJINI GİT BAŞKA YERDE KAS "
Merhabalar
Forumda Asus anakartların donanım banını açma ile alakalı çokça pm (özel mesaj) aldım.
Ve boş zamanımda bir rehber video hazırlamak istiyordum, bu konu altında Oyunlardan yemiş olduğunuz donanım banlarından nasıl kurtulabileceğiniz adım adım anlatan bir video yaptım.

Kullandığım yöntem Yeni bir yöntem değil eskiden beri var , ancak forumda bundan habersiz olan arkadaşların olduğundan , yada yapılan işlemin detaylı anlatımı olmadığından (en azından ben göremedim)
CheatGlobal ailesi için videolu anlatımı paylaşıyorum.

Videonun uzun olmasının sebebi ; Adım adım baştan sona detaylı açıklamalı olduğundan ve videoyu çok fazla kesip biçmeden tamamen doğaçlama (sonuçta youtuber değilim idare edersiniz) şeklinde olduğundan video uzun oldu. Dileyen video oynatma hızını artırarak zamandan tasarruf edebilir.

ÖNEMLİ UYARI OKUMADAN GEÇME!!!
Bu video ve paylaşım tamamen Eğitim amaçlı olup , Videodaki yöntemi uygulayıp uygulamamak tamamen KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR.
Sonra gelip te;
"Benim anakartım bozuldu / bilgisayarım bozuldu / garanti dışı kaldı / Yada farklı sıkıntılar yaşadım" demeyin.

Videoda Kullanılan Programları ufak bir Google araştırmasıyla bulabilirsiniz.

Videoda kullanılan Anakart: Asus m5a97 r2 'dır , ona özel çekilmiştir , diğer anakartlarda da aynı işlemi uygulayabilirsiniz diye kesin bir durum yoktur ,
videodaki amaç mantık yürütme ve yapılacak işin teorisini kavrama amaçlıdır.

yani eline emeyine saglik kral harbiden bu islemi bilmiyordum ve gercekdende isime yariyacak bi islem bu 1 saatlik vidoeyu oturup sonuna kadar dikkatle dinledim elin kolun agrimasin eyw

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt