" ÇALIŞIYORMU DİYE SORMAYI KES ARTIK. BİREBİR UYGULARSAN %100 ÇALIŞIYOR.. "
" MESAJINI GİT BAŞKA YERDE KAS "
Merhabalar
Forumda Asus anakartların donanım banını açma ile alakalı çokça pm (özel mesaj) aldım.
Ve boş zamanımda bir rehber video hazırlamak istiyordum, bu konu altında Oyunlardan yemiş olduğunuz donanım banlarından nasıl kurtulabileceğiniz adım adım anlatan bir video yaptım.
Kullandığım yöntem Yeni bir yöntem değil eskiden beri var , ancak forumda bundan habersiz olan arkadaşların olduğundan , yada yapılan işlemin detaylı anlatımı olmadığından (en azından ben göremedim)
CheatGlobal ailesi için videolu anlatımı paylaşıyorum.
Videonun uzun olmasının sebebi ; Adım adım baştan sona detaylı açıklamalı olduğundan ve videoyu çok fazla kesip biçmeden tamamen doğaçlama (sonuçta youtuber değilim idare edersiniz) şeklinde olduğundan video uzun oldu. Dileyen video oynatma hızını artırarak zamandan tasarruf edebilir.
ÖNEMLİ UYARI OKUMADAN GEÇME!!!
Bu video ve paylaşım tamamen Eğitim amaçlı olup , Videodaki yöntemi uygulayıp uygulamamak tamamen
KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR.
Sonra gelip te; "Benim anakartım bozuldu / bilgisayarım bozuldu / garanti dışı kaldı / Yada farklı sıkıntılar yaşadım" demeyin.
Videoda Kullanılan Programları ufak bir Google araştırmasıyla bulabilirsiniz.
Videoda kullanılan Anakart: Asus m5a97 r2 'dır , ona özel çekilmiştir , diğer anakartlarda da aynı işlemi uygulayabilirsiniz diye kesin bir durum yoktur ,
videodaki amaç mantık yürütme ve yapılacak işin teorisini kavrama amaçlıdır.