calcocatri
Diamond Üye
ücretsiz hvh hilesi arıyorum
Kankam aptal mısın? Birebir yapmışsın işte . Orada fix yazdığını bende görebiliyorum. Sen kendini biraz zeki sanıyorsun galiba ama hiç değilsin biliyor musun. Yani biraz bilen kişi bile anlar. PASTER'sın.Attığın konuda fix yazıyor? Daha okuyamıyorsun bile utanmadan Crâck loader olsa konu onaylanır mıydı sence
Attığın konuda fix yazıyor? Daha okuyamıyorsun bile utanmadan Crâck loader olsa konu onaylanır mıydı sence
Kankam tek sorun o bile değil. Hilenin kendisi bile zaten daha ucuza satılıyor. Komik olan kısımlardan biride bu zaten. Aşağıya koyduğum ss'den bakabilirsiniz:Attığın konuda fix yazıyor? Daha okuyamıyorsun bile utanmadan Crâck loader olsa konu onaylanır mıydı sence
Lan olm. DKLBMAWKLBMAWLŞBMAWKBMAWŞBL hilenin kendisi bile daha ucuza satılıyor XD.bulursun umarım.
Cidden çok komik aw koskaca hvh hilesi yapabiliyor ama bir menüyü yapamıyor DDLan olm. DKLBMAWKLBMAWLŞBMAWKBMAWŞBL hilenin kendisi bile daha ucuza satılıyor XD.
Kanka yukarıda yazdığımı oku daha iyi anlarsın . Ve arkadaşın attığı satış konusuna gidipde yazdıklarımı okuyabilirsin. Arkadaş sadece kendisini biraz zeki sanıyor. Umarım cg yetkilileride bu arkadaşın bir paster olduğunu görür ve satışını sonlandırır.Cidden çok komik aw koskaca hvh hilesi yapabiliyor ama bir menüyü yapamıyor DD
aimware Crâckücretsiz hvh hilesi arıyorum
Nerden edinebilirimaimware Crâck
Nerden edinebilirim