kanka bu delayda değil maç sonuda yemiyom çok karıştı bazen hiç ban yemiyom ama çoğunlukla val5 değil van 84 yiyorum ondan 1-2 maç sonra ban yiyorumdostum sen delay yemişsin bypasslada düzelmez git sp00f al
o delay oluyo işte kankikanka bu delayda değil maç sonuda yemiyom çok karıştı bazen hiç ban yemiyom ama çoğunlukla val5 değil van 84 yiyorum ondan 1-2 maç sonra ban yiyorum
bilip bilmeden konuşmayın oyundan atma sebebi bypass oynaya basınca val 5 atıyorsa pc restartla düzelir ama bypassının maç ortasında atmasına çözümüm yok warp deneyebilirsin belki çalışırdostum sen delay yemişsin bypasslada düzelmez git sp00f al
delay ban olan val 5 ten bahsetmiyor bağlantı hatası olan val 5 ten bahsediyoro delay oluyo işte kanki
evet kral sonunda anladı biri maç ortasında atmasa çok iyi olucakta warpi direk açayımmı bypass olmadan yoksa bypass+warpmı ?bilip bilmeden konuşmayın oyundan atma sebebi bypass oynaya basınca val 5 atıyorsa pc restartla düzelir ama bypassının maç ortasında atmasına çözümüm yok warp deneyebilirsin belki çalışır
delay ban olan val 5 ten bahsetmiyor bağlantı hatası olan val 5 ten bahsediyor
delay değil bağlantı hatası val 5o delay oluyo işte kanki
2 gündür arıyorum zaten freeleri hepsi maçın ortasında van 84 veriyorhvci bypass varmı yazmışsın kendin aramak yerine niye insanları uğraştırıyosunuz yorummu kasmaya çalışıyosunuz anlamadım
oyuna girmeden önce warp aç bypass yapma Not : çalışmama ihtimali varevet kral sonunda anladı biri maç ortasında atmasa çok iyi olucakta warpi direk açayımmı bypass olmadan yoksa bypass+warpmı ?
çoğu paralı bypassta atıyordelay değil bağlantı hatası val 5
2 gündür arıyorum zaten freeleri hepsi maçın ortasında van 84 veriyor
sanki yorum kasmaya çalışan sensin amahvci bypass varmı yazmışsın kendin aramak yerine niye insanları uğraştırıyosunuz yorummu kasmaya çalışıyosunuz anlamadım