HVCI Bypass | Ücretsiz Sizlerle

Beyler zaten bu her bilgisayarda çalışmaz, UC'dede benzeri var bu konunun bypass denir mi emin değilim

bypass değil ki bu. bypass olsaydı hvci açık olmadığı halde driver yükleyebilir ve hvci uyarısı çıkmadan oyuna girebilirdiniz.

regedit ayarlarından HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity

içindeki ayarları 1 yapıyor sanırım. pc yi yeniden başlattıktan sonra Bellek Bütünlüğü açık mı kapalı mı gösterseydi anlardık. bunun haricinde dc ve site reklam aracı.
Evet kanka bende baktım bi ama driverden drivere değişir o muhabbet ama başarı oranı az

Regedit vb yok bunda bu direk bir driver yüklüyor ve evet bu mapper değil kullanamzsınız o regedit yontemide herkeste çalılmaz bu çalışmakta

bunun tam acılımı ne oluyor salağa anlatır gibi söyler misiniz , benim hesaplar sürekli delay ban yiyip duruyor bu çözer mi?

bunun tam acılımı ne oluyor salağa anlatır gibi söyler misiniz , benim hesaplar sürekli delay ban yiyip duruyor bu çözer mi?
Valorant yeni hvıc töntemi getirdi yani bunun açılımı bilgisayarda çekirdek yalıtımı bu kapaıyken hata veriyor bu bypass hvıc hatasını bypasslamakta

VANGUARD Yeni Getirdiği HVCI İçin Yeni Bypass Sizlerle

image.png

Tek yapmanız gereken programı açıp HVCI Bypass seçmek ve ENTER Basmak
Gerisini sizin için program halledicektir.

Download

Virustotal

bi sikime yaramiyor bypass iyi gunler

geçen burdaki hileyi kullandım sonra çok işe yaramadığı için sildim. sonra valoya normal girince hvci hatası verdi onu mu engelliyor? ve nasıl kullanılıyor

image.png

Download

Virustotal

van5 i geçer mi

image.png

Download

Virustotal

pay için teşekkurler eline saglık denicem kardesım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt