2-3 tane pasteci çocuk hile yapmış birtanede youtube kanalı olan anguta reklam vermiş missYalan ya ilgilenmezler bile destek atıyorsun 1 hafta sonra saçma sapan yorum yapıyorlar.
Aslında o angut pasteledi 2 arkadaşıyla, eski dcemde bulabilirsem atayım buraya ss, o yutubır benden yardım istiyordu şimdide kaç yüz k abone oldu pfff devir kötü kardeşşşş. Yap pasteyi kazan pastayı.2-3 tane pasteci çocuk hile yapmış birtanede youtube kanalı olan hileci anguta reklam vermiş miss
harbi zamanında yapıcaktık böyle paste hazır source menüyü değiştirip içinde global süprem falan içeren bir isim koyucaktık yanınada bi yt hesabı açıp clickbait başlıkla koyucaktık kim bilir kaç tane bebeye satıp para kırmışlardırAslında o angut pasteledi 2 arkadaşıyla, eski dcemde bulabilirsem atayım buraya ss, o yutubır benden yardım istiyordu şimdide kaç yüz k abone oldu pfff devir kötü kardeşşşş. Yap pasteyi kazan pastayı.
ilk çıktığı yıl 2016 ya da 2017 diye hatırlıyorum ozaman sadece 1 ayda 120 küsür lifetime satmışlardı XDharbi zamanında yapıcaktık böyle paste hazır source menüyü değiştirip içinde global süprem falan içeren bir isim koyucaktık yanınada bi yt hesabı açıp clickbait başlıkla koyucaktık kim bilir kaç tane bebeye satıp para kırmışlardır
vay anasını 2016 da lifetime alanların çoğu şu an suratlarına bile bakmıyordur benceilk çıktığı yıl 2016 ya da 2017 diye hatırlıyorum ozaman sadece 1 ayda 120 küsür lifetime satmışlardı XD
Çoğu sattı satış sitelerinde görüyordumvay anasını 2016 da lifetime alanların çoğu şu an suratlarına bile bakmıyordur bence
Aynen öyle denemek isteyen denesin diye paylaşacağım zaten seçkin hesap yoksa hvh de adama yaklaşamazsın bile anca legit oynayıp temizleri ham yapacan.vay anasını 2016 da lifetime alanların çoğu şu an suratlarına bile bakmıyordur bence
edit cracklersen paylaş gitsin ben çokta umursamıyorum v.a.c gibi küflü bir anti cheata para ile legit hile satılıyor ise kusra bakmasın bu aptallıktır her yerde source kodu var her yerde hazır dll glow esp var ve bazı ücretsizler ezglobaldan daha safe XD
ezglobal zaten crackli değil mi?Selam gençler ve genç hissedenler şuanda ezglobal Crâck üstünde uğraşıyorum güncel tutabileceğime emin olursam paylaşacağım ama aklımda bi soru var.İlgi görürmü eğer görürse paylaşacağım.
Not:Kontrol edecek yetkili kimse dcsini bıraksın 1 hafta boyunca deneyebilir GARANTİLİ öptüm bb