up+ uzlaşırız istek atın yeter

minecraftın en iyi hilesi olabilir baya kullandım oceanda felan çıkmıyor mavi bugdayda felan baya set katladım hatta çok güzel bi hile bence almaya değer
3300 e satın aldım o yüzden fiyat bu şekilde ve bu fiyata zor bulursunuz
mail ile teslim edeceğim kendim satın aldım herşeyini kurupda vereceğim yardımcı olurum yani

iletişim discord: yalvarma
discord istek attıkdan sonra forumdan ulaşın kesinlikle
drip.gg:
image.png
fiyat: 1800

1.16.5 1.21.1 ve daha üstüde olabilir bayadır girmiyorum isterseniz discord gelirsnz ekran açar ayar felanda çekeriz + satın alana mavi bugdayda 20 set hediye ve kes6

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
teşekkürler :iliked:

oynayışa bağlı dostum bu ghost client ve bypassı mevcut diğerlerinden farkı olarak siteden ayarlanıyor menusu sıtede
1.8.9 factioncular için bypass siteden ayarlanması fln önemli değil kanka zaten herkes hile kullanıyor hangisk daha sağlam ona bakar 1.8.9 da

Drip ilk olarak 1.8.9 için çıktı ve hâla 1.8.9 kullanımı mevcut en iyi yanı bu zaten her sürümü destekliyor
biliyorum ilk olarak 1.8.9 da çıktığını 1.16.5 e daha fazla istek gelince öyle birşey yaptılar zaten ve 1.16.5 üzerinde daha yoğun çalışıyorlar

biliyorum ilk olarak 1.8.9 da çıktığını 1.16.5 e daha fazla istek gelince öyle birşey yaptılar zaten ve 1.16.5 üzerinde daha yoğun çalışıyorlar
1.8.9 için karma diye bir projede whiteout develiperi ile birleştiler zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt