Çekiliş yapmıştı reis.Forum içinde bir yerlerde görmüştüm bir ay gibi bir süre önce güvenilirliğini doğrular mısınız?
site içinden discorduna ulaşamıyorum davet geçersizÇekiliş yapmıştı reis.
Olabilir hocam bilmşiyorum valla.site içinden discorduna ulaşamıyorum davet geçersiz
valla aynı hileyi eskiden başka bir yerden almıştım kullandım sorunsuz, burda 300tl daha ucuz olduğu için aklımı çeldi ama bilemedim 300tl için şimdi riske girmekniyese hic isim guven vermedi ama
Hangi hileyi satın alacaksınız?valla aynı hileyi eskiden başka bir yerden almıştım kullandım sorunsuz, burda 300tl daha ucuz olduğu için aklımı çeldi ama bilemedim 300tl için şimdi riske girmek
daha yeni discordundan çıkmıştım yoksa atardımsite içinden discorduna ulaşamıyorum davet geçersiz
arc raiders serenity alıcağım 1 ay, acaba serenitynin orjinal sellerini biliyorsanız yollar mısınız aradım ama bualadım hiç bir yerdeHangi hileyi satın alacaksınız?
Önceden memesense satın almıştım ve bir sorun yaşamaıştım.
@hilecim arkadaş 14 gündür forumda aktif değil ama bilemedim discordunada ulaşmıyor, hatırladıgıma göre dicordunda ticket açmıştım ilk gördüğümde 1 ay filan önce baya geç cevap vermişti bende çıktım sunucusundandaha yeni discordundan çıkmıştım yoksa atardım