html css javascript ögrenebilecegim kaynak ?

siplasplas

Diamond Üye
html css javascript ögrenmek istiyorum ama sadece başlangıç düzeyi olmasın bi kısmını zaten biliyorum başlangıç dan başlayıp profesyonelige giden bir kaynak olmasını istiyorum varmıdır acaba free ?

Free bulmanız zor. Ancak Udemy’de her bütçeye göre kurslar var. İngilizce seviyeniz yeterliyse göz atmanızı tavsiye ederim.

html css javascript ögrenmek istiyorum ama sadece başlangıç düzeyi olmasın bi kısmını zaten biliyorum başlangıç dan başlayıp profesyonelige giden bir kaynak olmasını istiyorum varmıdır acaba free ?
burayı kullanabilirsiniz,ücretsiz kursları bulunuyor.

Devletin btk akademi ismindeki sitesini kullanabilirsin hem ücretsiz hemde gerekli sınavları bitirdiğinde edevletine sertifika tanımlıyorlar

Youtube'den playlistleri olan adamlar var çok iyi anlattıklarını düşünmüyorum ancak başlangıç için seni tatmin edecektir.

Html ve css için w3school kullabilirsiniz.

Javascript içinse youtube üzerinden öğrenebileceğinizi düşünmekteyim.Fakat yetersiz gelirse udemy üzerinde Taner Saydam hocamızın derslerinden alabilirsiniz.Tavsiye ederim.

İlerleyen süreçler için React yada Angular frameworklerinden birisini öğrenerek web alanında yepyeni bir yelken açabileceğinize inanmaktayım.

Tabi başlı başına bir web sitesi bunlarla sınırlı kalmayacak eğer sadece frontendle ilgilenmiyorsanız.Backend kısmı için şuan Türkiyede php lanetinden kurtulunmuş olmasa da tavsiyem .Net öğrenmeniz yönünde olucaktır.

Son düzenleme:
Html ve css için w3school kullabilirsiniz.

Javascript içinse youtube üzerinden öğrenebileceğinizi düşünmekteyim.Fakat yetersiz gelirse udemy üzerinde Taner Saydam hocamızın derslerinden alabilirsiniz.Tavsiye ederim.

İlerleyen süreçler için React yada Angular frameworklerinden birisini öğrenerek web alanında yepyeni bir yelken açabileceğinize inanmaktayım.

Tabi başlı başına bir web sitesi bunlarla sınırlı kalmayacak eğer sadece frontendle ilgilenmiyorsanız.Backend kısmı için şuan Türkiyede php lanetinden kurtulunmuş olmasa da tavsiyem .Net öğrenmeniz yönünde olucaktır.
Tabi amacınız büyük ölçekli şirketlerde çalışmak değilse.Eğer böyle bir amaca sahipseniz backend için tavsiyem Java Spring öğrenmeniz yönünde olacaktır.

Kolay gelsin..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt