bir siteye girmiştimde arkada güzel bir ses gelmişti birşeylere basmıştım galiba ondansen basmadan çalmaz
Giren kişi basmadan istiyorsan, arkaplana müzik ekliyebilirsin, onunda kodu şöyledir:aga peki siteye girdik arkada rahatlatan bir şarkı otomatik çalabilirmi ? (giren kişi basmadan)
knk neye göre kodlarsan öyle çalışırbir siteye girmiştimde arkada güzel bir ses gelmişti birşeylere basmıştım galiba ondan
evet atarım birazdanaga peki siteye girdik arkada rahatlatan bir şarkı otomatik çalabilirmi ? (giren kişi basmadan)
anladım yardım ettiğin için sağolGiren kişi basmadan istiyorsan, arkaplana müzik ekliyebilirsin, onunda kodu şöyledir:
<iframe src="burayasarkinigir.mp3" allow="autoplay" loop style="display:none"> </iframe> <audio loop autoplay> <source src="burayasarkinigir.mp3" type="audio/mpeg"> </audio>
Bunuda aynı şekidle index.html'ye yapıştırırsan çalışacaktır. hiç bir müdahale etmeden arkaplanda otomatik şarkı çalar.
Dostum dosya yolunu yanlış giriyor olabilir misin. “muzik.mp3” kısmına müziğin tam yolunu gitmelisin yoksa çalmazKopyala Yapıstır Yaptım Hatalı Diyiyor İlgilenebilirmisin Acaba Rica Etsem