[HTML] Basit mp3 yapımı

Pesimist

Silver Üye
HTML:
<audio controls>
<source src="bonesaw.mp3" type="audio/mpeg">
</audio>

Görüntü
unknown.png

Eğer sürekli çalmasını ve mute ile başlamasını istiyorsanız
HTML:
<audio loop muted controls>
yazabilirsiniz.

Loop: Sürekli çalma

Muted: Susturulmuş olarak çalma​

HTML:
<audio controls>
<source src="bonesaw.mp3" type="audio/mpeg">
</audio>

Görüntü
unknown.png

Eğer sürekli çalmasını ve mute ile başlamasını istiyorsanız
HTML:
<audio loop muted controls>
yazabilirsiniz.

Loop: Sürekli çalma

Muted: Susturulmuş olarak çalma​
mp3 ü nasıl mp3 yapıyon anlamadım gerçekten

kanka ya tam anlayamadım şimdi ben vido ile anlatma şansın varmı yada youtube adresın fılan varmı

kanka ya tam anlayamadım şimdi ben vido ile anlatma şansın varmı yada youtube adresın fılan varmı
Yukardaki verdiği kodu sitendeki index.html'ye yapıştırıyorsun dostum, bu kadar basit daha sonra şarkınıda FTP aracığıyla sitene yükleyip
<source src="bonesaw.mp3" type="audio/mpeg"> burdaki yere şarkının ismini yazıyorsun örneğin
<source src="batuflexralli.mp3" type="audio/mpeg"> bunun gibi, Anlamadığın birşey yok gibi bence çok basit birşey HTML aracıyla sitende mp3 çalar yapımı.

Yukardaki verdiği kodu sitendeki index.html'ye yapıştırıyorsun dostum, bu kadar basit daha sonra şarkınıda FTP aracığıyla sitene yükleyip
<source src="bonesaw.mp3" type="audio/mpeg"> burdaki yere şarkının ismini yazıyorsun örneğin
<source src="batuflexralli.mp3" type="audio/mpeg"> bunun gibi, Anlamadığın birşey yok gibi bence çok basit birşey HTML aracıyla sitende mp3 çalar yapımı.
sitede adam muzigi dinleyebiliyor yani

dostum yapıştırıyorum ama hatalı diyor anlamadım tekrar deniyorum gene aynı şeyi veriyor html ye yapıştırmıyormuyuz bu kodu biz

aga peki siteye girdik arkada rahatlatan bir şarkı otomatik çalabilirmi ? (giren kişi basmadan)

dostum yapıştırıyorum ama hatalı diyor anlamadım tekrar deniyorum gene aynı şeyi veriyor html ye yapıştırmıyormuyuz bu kodu biz
Hatalı derken anlamadım? HTML'de hatalı diyor diye bi uyarı yoktur. Kod çalışmazsa beyaz ekran verir. Ve bu kod yıllardır çalışıyor 5 senedir HTML üzerinde çalışıyorum, yukarda yazdığımı tekrar okuyup yaparsan çalışacaktır. Anlamayacak birşey yok dostum yöntem çok basit HTML'ye yapıştırıyorsun index.html dosyasını açıp yukarıya veya boş bulduğun bir yere yapıştır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt