Hb and 429Görevleri ve modülleri tamamladım ancak oyunun son aşamasında hâlâ Hata 102 —özellikle de "-102" hatası— alıyorum. Bu Hata 102'yi çözme konusunda deneyimi olan varsa lütfen bana haber versin.
Hb and 429Görevleri ve modülleri tamamladım ancak oyunun son aşamasında hâlâ Hata 102 —özellikle de "-102" hatası— alıyorum. Bu Hata 102'yi çözme konusunda deneyimi olan varsa lütfen bana haber versin.
dc versenetask module eklersen 102 atmaz kendi emulatorumde 102 hatası nadiren alıyorum aldığım zamanda temp ban yemiyorum task module ihtiyacın varsa discord ekle
kral elinde gateway var mı yaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yolladc versene
yolla reisdc verir misin
heartbeat dogru yolluyorum task moduleslerdevar ona ragmen 4.maçta 102 yiyom kanka neyden bilmiyomdostlar sadece tasks modules hersey değil hearthbreath ları dogru yollayın tasks modules canavarları konuya akın etmiş
tasks modulesa 200 müheartbeat dogru yolluyorum task moduleslerdevar ona ragmen 4.maçta 102 yiyom kanka neyden bilmiyom
var bende kankakral elinde gateway var mı ya
server sends task, clıent downloads, module runs entry then reports ıt backHow does the task module work? Can someone tell me?