Kıskançlıkdostum öneri olarak windowsu etkinleştirebilirsin ilk öncelikle
Kıskançlıkdostum öneri olarak windowsu etkinleştirebilirsin ilk öncelikle
Sayın Arkadaşlar Selamlar. Normalde Böyle Birşey Yapmamam Gerekirdi Ama Bu Forum'u Açmak Zorunda Kalıyorum. Konuya Gelecek Olursak Skywarsta ve Birçok Oyun Modunda NegyxdLiquidBounce veya Negyxd Gibi Nickler Görürseniz Sakın İtibar Etmeyiniz. Ve Örneğin Bir Sunucuda N-Bounce Gibi Bir Sürüm Satışı Görürseniz Hemen Oradan Uzaklaşın. Client'i Tamamen Private Şekilde Tutmaktayım. Ve Oyunda veya Discordda Gördüğünüz Kişiler Ben Değilim. N-Bounce Paylaşılmadı. Bu Yüzden Ordan Burdan Link Arayıp Kötü Amaçlı Yazılımlar Yemenizi İstemiyorum. Herkeze İyi Günler Dilerim.
Not: Client Tamamen Raf'a Kaldırılmıştır. Şuanda Crde Bile Oynamıyorum . Lütfen İtibar Etmeyelim.
2. Sürüm Olan Void Sürümümüz Bulunmaktadır. Bu Sürümde Tabikide Privatedir. Hiç Kimse Size Satışını Yapamaz. Boş Yere Virüs İndirmeyin.
Tek Ve Gerçek Discord'um : negyxd Şeklindedir. .gg/hotline'dan Profilimi Görebilirsiniz.
Sayın Arkadaşlar Selamlar. Normalde Böyle Birşey Yapmamam Gerekirdi Ama Bu Forum'u Açmak Zorunda Kalıyorum. Konuya Gelecek Olursak Skywarsta ve Birçok Oyun Modunda NegyxdLiquidBounce veya Negyxd Gibi Nickler Görürseniz Sakın İtibar Etmeyiniz. Ve Örneğin Bir Sunucuda N-Bounce Gibi Bir Sürüm Satışı Görürseniz Hemen Oradan Uzaklaşın. Client'i Tamamen Private Şekilde Tutmaktayım. Ve Oyunda veya Discordda Gördüğünüz Kişiler Ben Değilim. N-Bounce Paylaşılmadı. Bu Yüzden Ordan Burdan Link Arayıp Kötü Amaçlı Yazılımlar Yemenizi İstemiyorum. Herkeze İyi Günler Dilerim.
Not: Client Tamamen Raf'a Kaldırılmıştır. Şuanda Crde Bile Oynamıyorum . Lütfen İtibar Etmeyelim.
2. Sürüm Olan Void Sürümümüz Bulunmaktadır. Bu Sürümde Tabikide Privatedir. Hiç Kimse Size Satışını Yapamaz. Boş Yere Virüs İndirmeyin.
Tek Ve Gerçek Discord'um : negyxd Şeklindedir. .gg/hotline'dan Profilimi Görebilirsiniz.
Tamda skidderlar olarak bayram edecektik.Turemeler yuzunden ilk clientsiz giris sonrada client gitdi
yok ya ilk başlığı gördüğümde şaşırdım bi girdikten sonra okurken farkettimvideoyuda mı görmedin mkagsysıalsmdm
evet kapandı.discord sunucusu kapandımı?
neden ayrıca yeni sw nin linkini atabilirmisin?evet kapandı.
sw tekrar açılmamak üzere kapanmıştır dostum. neden link sorduğunuda açıkçası anlayamadım. biraz beni rahat bırakın. gerçekten birçok skidciyle uğraşmaktan yoruldum. biraz insan olsanızda kod yazabilseniz keşke.neden ayrıca yeni sw nin linkini atabilirmisin?
ben satın alıcaktım açılmasını bekliyordum neden kapandığını sordum zatensw tekrar açılmamak üzere kapanmıştır dostum. neden link sorduğunuda açıkçası anlayamadım. biraz beni rahat bırakın. gerçekten birçok skidciyle uğraşmaktan yoruldum. biraz insan olsanızda kod yazabilseniz keşke.