Çözüldü Hosts Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toixr

Platinum Üye
Bu s1tenin attığı hosts dosyasından dolayı diğer sitelere giremiyorum çoğunlukla. Ne kadar uğraştıysam uğraşayım silemiyorum o dosyanın içeriğini. Neredeyse TrustedInstaller yerine benim profili koyacaktım o derece. Buna bir çözüm üretebilir misiniz? Elinizde Windows klasör izinlerini sıfırlamaya yardımcı program var mı?

Discorddan ulaş tw ile bağlanayım halledeyim izleyerek öğrenmiş olursun.

Not Defterini yönetici olarak çalıştır.
Sol üstten Dosya>Aç>C:\Windows\System32\drivers\etc yoluna gittiken sonra sağ alttan tüm dosyaları işaretle.
Hosts dosyasını seç. Not defteri ile engellenen siteler çıkacak hepsini sil sağ üstten kapat kaydete bas.

Bu s1tenin attığı hosts dosyasından dolayı diğer sitelere giremiyorum çoğunlukla. Ne kadar uğraştıysam uğraşayım silemiyorum o dosyanın içeriğini. Neredeyse TrustedInstaller yerine benim profili koyacaktım o derece. Buna bir çözüm üretebilir misiniz? Elinizde Windows klasör izinlerini sıfırlamaya yardımcı program var mı?
Pc yi güvenli modda çalıştır öyle silebilirsin

IObit Unlocker indirip
C:\Windows\System32\drivers
yukarıda belirtmiş olduğum dizine git "etc" isimli klasöre sağ tıkla "IObit Unlocker" ile aç "Kilidi aç ve sil" butonuna basarsan sorun düzelecektir.
dpdwpxy.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt