LitySoftware Diamond Üye Katılım 8 Ağu 2025 Mesajlar 511 Beğeniler 112 Yaş 75 13 Ara 2025 #1 hook loader dll injectleyebiliyorum ama sadece valorant diger oyunlar için nasıl degiştiririm
VADAA Banned Katılım 6 Ara 2025 Mesajlar 305 Beğeniler 87 13 Ara 2025 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. LitySoftware' Alıntı: hook loader dll injectleyebiliyorum ama sadece valorant diger oyunlar için nasıl degiştiririm Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu src yi istediğin oyuna göre düzenleyip dene çalışırmı emin değilim ama illa işine yarar Oyla 0 Downvote
LitySoftware' Alıntı: hook loader dll injectleyebiliyorum ama sadece valorant diger oyunlar için nasıl degiştiririm Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu src yi istediğin oyuna göre düzenleyip dene çalışırmı emin değilim ama illa işine yarar
LitySoftware Diamond Üye Katılım 8 Ağu 2025 Mesajlar 511 Beğeniler 112 Yaş 75 13 Ara 2025 #3 VADAA' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu src yi istediğin oyuna göre düzenleyip dene çalışırmı emin değilim ama illa işine yarar Genişletmek için tıkla ... nasıl düzenlicem ama:/ Oyla 0 Downvote
VADAA' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu src yi istediğin oyuna göre düzenleyip dene çalışırmı emin değilim ama illa işine yarar Genişletmek için tıkla ... nasıl düzenlicem ama:/
VADAA Banned Katılım 6 Ara 2025 Mesajlar 305 Beğeniler 87 13 Ara 2025 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. LitySoftware' Alıntı: nasıl düzenlicem ama:/ Genişletmek için tıkla ... cursor gibi ai ide lere at derdini anlat yaparlar Oyla 0 Downvote
LitySoftware' Alıntı: nasıl düzenlicem ama:/ Genişletmek için tıkla ... cursor gibi ai ide lere at derdini anlat yaparlar