Çözüldü Holly Client hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweakyys

Gold Üye
Holly client vardı hala çalışıyormu buildlesem çalışırmı

buildledim tekrar riyal anti cheat düzeltip injektlicem bakalım düzelcekmi

ban oranı nasıl

Kanka ben buildledim .... .jar geldi masaüstüne attım Riyal anti cheattan dosya konumu vb ayarladım yine aynı hata menu vb gelmiyo cr diye konsol geliyo boş oda amd oldugum ıcınmı
Bitane c++ ile yapılmış bir hileyi injcetlersen örn: step sonra injectlersen çalışır habeirn olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aga bilgine hayran kaldım ya

AMD ekran kartın var %90 driver ı vardı onu kurman lazım
ne bilgisi dostum craftrise ile ilgilenmiyorum 1 kere bile buildlememişimdir bir craftrise hilesini arkadaş soru sordu onu cevapladım sadece sahne senin buyur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Birşey soracağım madem bilmiyorsun peki niye yanlış bilgiler veriyorsun bilmediğin konularla ilgili? (sadce soru gereksiz sinirlenme)
dostum adam hazır jarload ve jar projesi kullanıyor kullandığı jarloadı bildiğim için bilgi veriyorum yanlış bir bilgi yok bilgisayarında hangi hilenin calisip calismayacagi hakkında bir bilgim yok ve fark ettiysen onla ilgili birşey dememişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt