Bitane c++ ile yapılmış bir hileyi injcetlersen örn: step sonra injectlersen çalışır habeirn olsunbuildledim tekrar riyal anti cheat düzeltip injektlicem bakalım düzelcekmi
ban oranı nasıl
Kanka ben buildledim .... .jar geldi masaüstüne attım Riyal anti cheattan dosya konumu vb ayarladım yine aynı hata menu vb gelmiyo cr diye konsol geliyo boş oda amd oldugum ıcınmı
ne bilgisi dostum craftrise ile ilgilenmiyorum 1 kere bile buildlememişimdir bir craftrise hilesini arkadaş soru sordu onu cevapladım sadece sahne senin buyurAga bilgine hayran kaldım ya
AMD ekran kartın var %90 driver ı vardı onu kurman lazım
Birşey soracağım madem bilmiyorsun peki niye yanlış bilgiler veriyorsun bilmediğin konularla ilgili? (sadce soru gereksiz sinirlenme)ne bilgisi dostum craftrise ile ilgilenmiyorum 1 kere bile buildlememişimdir bir craftrise hilesini arkadaş soru sordu onu cevapladım sadece sahne senin buyur
2020 sürümü dimi kastırıyo oda ya neyse artık kurcazAga bilgine hayran kaldım ya
AMD ekran kartın var %90 driver ı vardı onu kurman lazım
dostum adam hazır jarload ve jar projesi kullanıyor kullandığı jarloadı bildiğim için bilgi veriyorum yanlış bir bilgi yok bilgisayarında hangi hilenin calisip calismayacagi hakkında bir bilgim yok ve fark ettiysen onla ilgili birşey dememişimBirşey soracağım madem bilmiyorsun peki niye yanlış bilgiler veriyorsun bilmediğin konularla ilgili? (sadce soru gereksiz sinirlenme)
hallettim herşeyi simdi crash veriyor amadostum adam hazır jarload ve jar projesi kullanıyor kullandığı jarloadı bildiğim için bilgi veriyorum yanlış bir bilgi yok bilgisayarında hangi hilenin calisip calismayacagi hakkında bir bilgim yok ve fark ettiysen onla ilgili birşey dememişim
jarloaddı farklı bir pcde veya vdsde yapıyorsan ana makinede crash veriyor onun disinda bilemiyorumknk
hallettim herşeyi simdi crash veriyor ama
yok ana pc de yaptmjarloaddı farklı bir pcde veya vdsde yapıyorsan ana makinede crash veriyor onun disinda bilemiyorum