heraishere
Platinum Üye
Arkadaşlar eskiden steam oyunları vs. paylaşılırdı ücretsiz. Elinde hogwarts legacy olan birisi de paylaşsa da bi oynasak oyunu 
@foytak paylasmisdi torrent linkini forma bak var ordaArkadaşlar eskiden steam oyunları vs. paylaşılırdı ücretsiz. Elinde hogwarts legacy olan birisi de paylaşsa da bi oynasak oyunu![]()
Reis hesap olsa çok daha iyi olur. Çünkü oyun yeni çıktı ve sürekli güncelleme alacak çökme vs. olduğunda. Her güncelleme de oyunu tekrar indiremk mantıksız geliyor.@foytak paylasmisdi torrent linkini forma bak var orda
hocam itemsatış gibi yerlerde hesap satılıyor 30 liraya filan onlardan alabilirsinizReis hesap olsa çok daha iyi olur. Çünkü oyun yeni çıktı ve sürekli güncelleme alacak çökme vs. olduğunda. Her güncelleme de oyunu tekrar indiremk mantıksız geliyor.
Hesap zor bence oyun 500 yada 400 tl o hesabi kim paylasirkiReis hesap olsa çok daha iyi olur. Çünkü oyun yeni çıktı ve sürekli güncelleme alacak çökme vs. olduğunda. Her güncelleme de oyunu tekrar indiremk mantıksız geliyor.
5 gun sonra sifresi deyisdirilip sutlaniyorsunhocam itemsatış gibi yerlerde hesap satılıyor 30 liraya filan onlardan alabilirsiniz
arkadaşta bir sene filan kalmış öyle bir hesap birde eğer öyle olursa yenisini veriyor sağlam satıcı ise bende almıştım oyunu bitirip salmıştım sıkıntı çıkmadı hiç(sadece ilk verdiği hesap oyun yoktu sonra değiştirmişti oyun olan hesabı vermişti)Hesap zor bence oyun 500 yada 400 tl o hesabi kim paylasirkiha soyle birsey yapila bilir 40 kisi 10 tlden toplayip alip kullana bilir eger kullaniliyorsa oyle yada 4 kisi 100 tlden guvenilir bir kisi araciligiyla tabi
5 gun sonra sifresi deyisdirilip sutlaniyorsun
Anladim dogrudur saticiya gore deyisirarkadaşta bir sene filan kalmış öyle bir hesap birde eğer öyle olursa yenisini veriyor sağlam satıcı ise bende almıştım oyunu bitirip salmıştım sıkıntı çıkmadı hiç(sadece ilk verdiği hesap oyun yoktu sonra değiştirmişti oyun olan hesabı vermişti)
Offline oynuyorsun zaten değiştirseler nolur kiHesap zor bence oyun 500 yada 400 tl o hesabi kim paylasirkiha soyle birsey yapila bilir 40 kisi 10 tlden toplayip alip kullana bilir eger kullaniliyorsa oyle yada 4 kisi 100 tlden guvenilir bir kisi araciligiyla tabi
5 gun sonra sifresi deyisdirilip sutlaniyorsun
Topluluk banı yediği için onuda değiştiremiyorlarOffline oynuyorsun zaten değiştirseler nolur ki![]()