TheSpreay
Efsane Üye
Foruma paylasmislardida mesajlara kapanmış neden anlamadimvar kanka kırdılar
Foruma paylasmislardida mesajlara kapanmış neden anlamadimvar kanka kırdılar
igg-games'den ayarlayabilirsin güvenli + deluxe edition,türkçe temizinden indirirsinCrackli varmı sağlam hogwartsin
Eve gidince indiririm temizse yazarimigg-games'den ayarlayabilirsin güvenli + deluxe edition,türkçe temizinden indirirsin
Genellikle ya oradan ya da torrentoyunindir'den indirip oynuyorlar kanksım zaten benimde arkadaşlar oynadığı için yazdım iyi oyunlar dilerim.Eve gidince indiririm temizse yazarim
Torrentlere pek güvenmiyorumGenellikle ya oradan ya da torrentoyunindir'den indirip oynuyorlar kanksım zaten benimde arkadaşlar oynadığı için yazdım iyi oyunlar dilerim.
abi torrentoyunda bir problem olmaz o adamlardan kaç sene oyun oynadım ekmeğini yedik yani orası güvenilirdir merak etmeTorrentlere pek güvenmiyorum
Yıllar sonra mı ? Sadece 2022 de çıkmış 10 tane AAA+ oyun sayarımyillar sonra i̇lk aaa+ oyun olduğu gerçeği̇ göz önüne alindiğinda, oyun popülari̇tesi̇ni̇ hak edi̇yor
aga bee yakıyom bi taneAldığım günün ertesi gününe crackli versiyonu çıktı şansa bak amk
Son zamanlarda oyun sahnesini takip etmedim, bu yüzden benim için bu en azından yıllardır ilk, bence en hiper olanıYıllar sonra mı ? Sadece 2022 de çıkmış 10 tane AAA+ oyun sayarım