Futz Bronz Üye Katılım 4 Nis 2022 Mesajlar 27 Beğeniler 0 13 Eki 2024 #31 GazapKuzgun' Alıntı: Loadera bakacaktım fakat * korkusundan kapatılmış. Yeni loaderı bekleriz Genişletmek için tıkla ... kapatılmadı ürün bakımdayken açılmıştı bu konu zaten. loader 2 3 gündür açılmıyordu güncelleme bugün bitti
GazapKuzgun' Alıntı: Loadera bakacaktım fakat * korkusundan kapatılmış. Yeni loaderı bekleriz Genişletmek için tıkla ... kapatılmadı ürün bakımdayken açılmıştı bu konu zaten. loader 2 3 gündür açılmıyordu güncelleme bugün bitti
OrionSoftware Kara Gül • Republic of Turkey Banned Katılım 7 Eki 2024 Mesajlar 502 Beğeniler 187 13 Eki 2024 #32 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Loader fixlendi yeni loader var kırılamayacakta bu arada
A aqtaıı Normal Üye Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 8 Beğeniler 1 13 Eki 2024 #33 vhmodz' Alıntı: cracklemesenize hilemi lütfen hüğ. Genişletmek için tıkla ... hocam sizin dcye nasıl gireceğim saatlerdir sunucuyu arıyorum
vhmodz' Alıntı: cracklemesenize hilemi lütfen hüğ. Genişletmek için tıkla ... hocam sizin dcye nasıl gireceğim saatlerdir sunucuyu arıyorum