Merhaba arkadaşlar ve adminler adminler konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim neyse ben hile geliştiriyorum fakat guisi böyle oldu sizce neler ekleyim daha bilginiz varmı
Merhaba arkadaşlar ve adminler adminler konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim neyse ben hile geliştiriyorum fakat guisi böyle oldu sizce neler ekleyim daha bilginiz varmı
![]()
![]()
sheyko bubullet trace ekle gui tsnidik duruyo base ne berkos
sheyko base zaten ama sentinal guiye çevirdim kral çevirebilidğim kadarbullet trace ekle gui tsnidik duruyo base ne berkos
heee iyi dedigim gibi bullet trace ekle bide moscawireframe vsrdi formda onuda eklesheyko base zaten ama sentinal guiye çevirdim kral çevirebilidğim kadar
onları ekliyom zaten offset günecllemekten yoruldum aqheee iyi dedigim gibi bullet trace ekle bide moscawireframe vsrdi formda onuda ekle
ai a guncellet amk ne ugrwsiyon hardcoded ofsetler varsa degistirmesini soyle onlaridaonları ekliyom zaten offset günecllemekten yoruldum aq
bende aynı menü ama farklı base üzerinde çlışıyom wireframe fln offset atarmısınonları ekliyom zaten offset günecllemekten yoruldum aq
bazı adlar uyuşmayınca güncellemiyoai a guncellet amk ne ugrwsiyon hardcoded ofsetler varsa degistirmesini soyle onlarida