HİLENİN DT OLMADIĞI ANLASILDI UNKERİA

StraiNisback

Master Üye
HİLENİN DT OLADIĞI ANLASILDI
ARKADAŞ YARDIMCI OLDU İLGİLENDİ GECEDEN BERİ TEŞEKKÜR EDERİM
VİSTANİN İTLERİ YORUM ATIP KÖTÜLEDİKLERİ İÇİN İÇİNİZDEN GEÇEYİM

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet arkadaşlar keyi bügün öğlen 3de aldım fakat daha 1 gün geçmeden ban yemem mümkünmü UD' diye aldım fakat böyle şeyle daha önce rasladım
ama dt olduğu için vistanin hilelerinde ilk maçtan yedirmişti ama burda biraz uzun sürdü 6-7 saat kadar falan ben yillardır legit oynuyan birisiyim daha önce kullandıgım UD' hileler 6-7 ay
sizce hile dt'mi ud'mi?

( main hesapta gireceğimi söyledim sorun y0k dedi )

?

Selamlar geçmiş olsun konuya üzüldük spoofera ihtiyaç duyarsanız bekleriz

Selamlar geçmiş olsun konuya üzüldük spoofera ihtiyaç duyarsanız bekleriz

spoofer atıp pc pic etmek istemiyorum 4 ay beklicezzz

evet arkadaşlar keyi bügün öğlen 3de aldım fakat daha 1 gün geçmeden ban yemem mümkünmü UD' diye aldım fakat böyle şeyle daha önce rasladım
ama dt olduğu için vistanin hilelerinde ilk maçtan yedirmişti ama burda biraz uzun sürdü 6-7 saat kadar falan ben yillardır legit oynuyan birisiyim daha önce kullandıgım UD' hileler 6-7 ay
sizce hile dt'mi ud'mi?

?

ud = ultra dedected

sizce hile dt'mi ud'mi?

?

vista şuan safe diye biliyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vistayi 3 kere eşşeklik yaptım düzelmiştir adam olmuşlardır diye y0k ALLAH'A yakın bana uzak dursunlar

delaya düşmeyeceği ne maluk knka b0şver spooferle uğraşmak istemiyorum zamanında günde 3 defa f0rmat atmaktan artık midem bulandı
3 günden sonra düşmüyorsun düşersen senin sorunun zaten hile mile bir şeyler olmuştur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt