HİLE YAZMA KONUSUNDA BENİ EĞİTECEK BİRİNİ ARIYORUM

Hayır GPT İle Hiç Bir Yere Gelemezsin Youtube Guided Hacking Veyatta Temel C++ Öğren Ve Githubdan Hazır Projeler İncele Sonra Kendin Dene Boz Sonra Reverser Adımına Geçersin

Hayır GPT İle Hiç Bir Yere Gelemezsin Youtube Guided Hacking Veyatta Temel C++ Öğren Ve Githubdan Hazır Projeler İncele Sonra Kendin Dene Boz Sonra Reverser Adımına Geçersin
Metin2 de hile yazan birkaç kişi gördüm hep Python ile yazılmış C++ daha mı iyi olur?

aslında bu foruma hile kodlama öğrenmek isteyenler için bi kategori açılsa orada eğitimler olsa tadından yenmez. millet artık rat, miner korkusu yada ülke ekonomisinden dolayı kendi hilesini kendi kodlamak istiyor yada hile satıp PARA kazanmak istiyor
hile kodlamasını öğretirlermi bilemem çünkü 2-3 videoyla öğrenilecke şey değil ama paste yapmasını driver bağlamasını falan öğretebilirler.

Hayır, Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum. İlk sene C, ikinci sene ise Python görüyorum.
konu dışı, bölümü neden tercih ettin 2 sene önce yalandan sınava girdim geliyordu bu bölüm finansal durumum biraz iyi olduğu için okumadım mezunları ortalama kaç maaş alıyor?

konu dışı, bölümü neden tercih ettin 2 sene önce yalandan sınava girdim geliyordu bu bölüm finansal durumum biraz iyi olduğu için okumadım mezunları ortalama kaç maaş alıyor?
Çok yakın zamanda bir arkadaşım mezun oldu. Sabancı Holding'in bir firmasında çalışıyor. Yeni mezun bir mühendise 67.500 TL veriyorlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt